Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 2+1 • 54 m² bez realitkyAnastázova, Praha - Břevnov

Rezervováno
Anastázova, Praha - BřevnovČástečně vybaveno
Cena4 370 000 Kč

Tato nemovitost již od 18 533 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme k prodeji pěkný družstevní byt 2+1 v Praze 6 - Břevnov o celkové ploše je 62 m2 včetně lodžie 5,5 m2 a sklepní kóje 2,5 m2. Byt je ve 2np a lodžie je orientovaná na východ. Oddělené wc a koupelna s vanou jsou ve zděném jádře. Topení a teplá voda dálkové. V předsíni a kuchyni jsou vestavěné skříně. Byt se nachází ve velmi dobře udržovaném 5 patrovém panelovém domě, který má po rekonstrukci nová okna, zateplenou fasádu, rekonstruované lodžie, vstupní prostory do domu a nový výtah. K dispozici je kočárkárna a sušárna na prádlo, možnost pronájmu garáže v domě. Byt je v původním, ale velmi dobrém a udržovaném stavu.

Dům, který je obklopen vzrostlými stromy, se nachází v atraktivní pražské lokalitě, která nabízí veškerou občanskou vybavenost. Autobus je 40 m od domu, tramvaj asi 5 min chůze. V bezprostředním okolí je Billa, Vojenská nemocnice, poliklinika, dětské hřiště, školka, škola i nový, pěkný domov pro seniory. Cesta do zahrad Břevnovského kláštera vede od domu přímo přes městský park s potokem a rybníčkem. Nedaleko (na Bělohorské ulici) jsou restaurace, kavárny, běžné i specializované obchody, knihovna atd.

Anuita splacena. Neplatí se 4% daň z převodu nemovitosti.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu539810
Dispozice2+1
Podlaží2
Typ budovyPanel
Plocha54
VybavenoČástečně
VlastnictvíDružstevní
PENBC

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.