Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 6+1, 6+kk, 7+1, 7+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 6+1 • 200 m² bez realitkyNová, Děhylov - Děhylov, Moravskoslezský kraj

Nová, Děhylov - Děhylov, Moravskoslezský krajVybaveno • Garáž
Cena8 000 000 Kč

Tato nemovitost již od 33 928 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Rodinný dům (možno využít i jako dvougenerační) v klidné části obce Děhylov v blízkosti Hlučínské štěrkovny, Loděnice a tenisových kurtů. Velká udržovaná zahrada včetně zavlažování s dětským hřištěm, basketbalovým hřištěm (1 koš), ruskými kuželkami, houpačkou, bazénem, vířivkou, zastřešenou terasou/zimní zahradou s vytápěním, altánem s krbem a posezením, zahradním domkem, garáží, krytým stáním až pro 2 auta. Vnitřní uspořádání domu je v přízemí předsíň koupelna a WC, 1 pokoj, obývací pokoj s jídelnou a kuchyní, spíž, technická místnost a garáž a v 1.patře 4 pokoje, 3 šatny, WC, koupelna, 2 balkony. Na půdě je přístupný po žebříkových schodech další velký úložný prostor. Dům je plně vybaven a je vhodný i pro pronájem. Topení je pomocí tepelného čerpadla, v přízemí je podlahové topení, v 1.patře radiátory, v horní koupelně rovněž podlahové topení. V přízemí je navíc krb s ventilátorem pro rozvod teplého vzduchu. Pozemek je oplocen s elektricky ovládanou bránou na dálkové ovládání. V domě je zabezpečovací zařízení, telefon, internet, kabelová televize.

Infrastruktura: autobusová zastávka 100 metrů, 4 restaurace v okolí 1 km, cyklostezka 800 metrů, tenisové kurty 200 metrů, škola a školka 800 metrů, supermarket 2 km.

Náklady: cca 6 000 kč měsíčně (elektřina včetně vytápění, voda, odpady, televize, internet, telefon)

Family house (can be used as a two-generation) in a quiet part of Děhylov village near Hlučín gravel, Loděnice and tennis courts. Large landscaped garden including irrigation with playground, basketball court (1 basket), Russian skittles, swing, swimming pool, whirlpool, roofed terrace / winter garden with heating, gazebo with fireplace and seating area, garden house, garage, covered parking for up to 2 cars . The house is on the ground floor with entrance hall, toilet and bathroom, 1 room, living room with dining room and kitchen, pantry, utility room and garage. On the 1st floor there are 4 rooms, 3 cloakrooms, WC, bathroom, 2 balconies. There is another large storage area on attic. The house is fully equipped and is suitable for the rental. The heating is by heat pump, on the ground floor is the floor heating, on the 1st floor radiators, in the upper bathroom also the floor heating. On the groundfloor is aslo the fireplase.The land is fenced with an electrically operated remote control gate. The house has security system, telephone, internet, cable TV.

Infrastructure: bus stop 100 meters, 4 restaurants in the vicinity 1 km, bicycle path 800 meters, tennis courts 200 meters, school and kindergarten 800 meters, supermarket 2 km.

Cost: approximatelly 6 000 CZK per month (electricity including heating, watrer, waste, TV, internet, phone).

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu539897
Dispozice6+1
Dostupné od1. 10. 2019
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná
VodaZ veřejného zdroje
Užitná plocha200
VybavenoVybaveno
Plocha pozemku1 200
Podlaží2
Typ budovyCihla
VytápěníGeotermální
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Garáž
Terasa

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.