Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 2+kk • 68 m² bez realitkyDlouhá, Kuřim - Kuřim, Jihomoravský kraj

Dlouhá, Kuřim - Kuřim, Jihomoravský krajVybaveno
Cena3 890 000 Kč

Tato nemovitost již od 16 497 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodáme moderní a prostorný byt 2+KK v osobním vlastnictví o výměře 68m2 a balkonem 6m2 na okraji města Kuřim.

Byt:

Součástí bytu je vlastní parkovací stání pod domem. Na bytě nevázne žádné zástavní právo ani úvěr. Díky pozici bytu v domě je zde stálé klima, topit je třeba minimálně a v létě je zde příjemný chládek. Celkové měsíční náklady činní 2 400 Kč (voda, elektřina, plyn, fond oprav). Byt je orientován na jihovýchod.

Okna jsou plastová, podlaha plovoucí, vstupní dveře bezpečnostní. V celém bytě je nadstandardně kvalitní nábytek vyrobený na míru, poskytující mnoho úložného prostoru. Koupelna je před rokem renovovaná. Kuchyňská linka je vybavena vestavěnými spotřebiči (lednice, myčka, mikrovlnná trouba, mrazák, trouba se sporákem) a jsou součástí prodeje.

Dům:

Postaven cca před 10 lety, bez úvěru – minimální měsíční poplatky do fondu oprav, kde je nyní našetřeno cca 1 mil. Kč a v současnosti není třeba žádných velkých oprav. Velmi příjemní sousedé. Společná velká kočárkárna, kolárna. Klidná a bezpečná lokalita.

Okolí a vybavenost:

V docházkové vzdálenosti cca 100m se nachází LIDL, Albert, Penny, několik školek, základních škol atd. Pět minut jízdy autem je OC Globus, Bauhaus. Do středu Brna 10 minut po rychlostní komunikaci. Napojení na brněnskou MHD, zastávka 200m od domu.

Na konci slepé ulice jsou dětská hřiště se sportovní zónou, posilovacími stroji a hřiště na malou kopanou. Do lesa a do přírody je to cca 300m, ideální na běhání, procházky a kolo po CHKO Baba.

Byt uvolníme dle dohody, nejlépe koncem dubna 2019. Právní servis můžeme zajistit. Realitní kanceláře žádáme, aby nás nekontaktovali, děkujeme!

tomnetopil@gmail.com, 739 576 104

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu539955
Dispozice2+kk
Dostupné od30. 4. 2019
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná
Užitná plocha68
VybavenoVybaveno
Podlaží2
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.