Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+kk • 65 m² bez realitkyLevského, Praha - Modřany

Levského, Praha - Modřany
Cena4 390 000 Kč

Tato nemovitost již od 18 618 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodám velmi slunný byt v nádherné lokalitě Modřanské rokle s optimální orientací na východ. Nově zateplený panelový dům má přímý výhled do panenské přírody lesa Kamýk. Do modřanské rokle(CHKO) se dostanete po 5 minutách pěšky.

Autobus je ve vzdálenosti 150m, stejně tak konečná tramvaje číslo 17, 3 a 21. Spojení 25 min přímo do centra Prahy, noční tramvaje jezdí 2 x do hodiny. V Modřanech je kompletní občanské vybavení lékařské domy s poliklinikou, školy a školky, restaurace, všechny obchodní domy, úřady ,včetně nejznámější americké školy. Byt se nachází v 10. patře z 11 s výhledem do čisté, chráněné přírody a na centrum Prahy z kuchyně. Panelový dům je nově zrekonstruovaný, v roce 2016 proběhlo kompletní zateplení fasády, střechy, výměna oken za plastová a zasklení lodžií v celém domě. Dům má kompletně nové 2 výtahy Shindler a vstupní dveře na chip.. V domě jsou společenské prostory jako je např.ping pongová místnost, kočárkárna a jiné.. Dveře do vstupní chodby k jednotlivým bytům bytu zajišťují maximální soukromí ochranu proti vloupání.

Sousedé jsou mladé rodiny a sousedské vztahy nadstandardní. Samotný byt se nachází na konci chodby s oknem. Hned vedle bytu je sklípek o velikosti cca 2,5m.

V celém bytě o velikosti 66 metrů jsou kompletně nové rozvody elektřiny v mědi, nové radiátory, rozvody vody a štuky na zdech.V bytě se nachází zděné jádro, WC a koupelna jsou oddělené. Byt je komletně vystěhovaný s možností si byt zařídit přesně podle svých představ.

Do bytu se vstupuje z předsíně, kde jsou po celé pravé straně vestavěná skříň s úložným, velkorysým místem. Ložnice je spojená s šatnou a vchází se z ní do prosklené lodžie 3m2. Koupelna je s rohovou vanou, otopným žebříkem a místem pro pračku a sušičku. Vedle koupelny je oddělená toaleta s vestavěným soklem na odkládání věcí. Osvětlení v předsíni, koupelně a WC je řešeno bodovým světlem v podhledech.

Druhý pokoj dětský je orientován na východ, s velkým oknem, které zajišťuje dostatek denního světla. Součástí pokoje je vestavěná skříň s psacím stolem.

Obývací pokoj je propojen s velkou kuchyní do U. Tento prostorný obývací pokoj skýtá skvělé možnosti stolování a odpočinku pro rodiny. V kuchyni je plynový sporák s elektrickou troubou a digestoří. Vestavěná kuchyň je opravdu velkorysá a skýtá velkou plochu na přípravu jídla i stolování.

Jedná se o nejžádanější lokalitu s panenskou přírodou vhodnou pro rodiny s dětmi i mladý pár. Maminky ocení mnohá dětská hřiště a mnoho kroužků pro děti a sportovního vyžití přímo v rokli, nebo nedaleké bruslařské stezce podél Vltavy. Kino a nová hasičská stanice je v docházkové vzdálenosti.

Buy a very sunny apartment in the beautiful location of Modřanská rav with optimal orientation to the east. The newly insulated panel house has a direct view of the virgin nature of the Kamýk Forest. The Modřany rokle is a 5-minute walk away.

The bus is 150 meters away, as well as the final trams number 17, 3 and 21. The connection 25 minutes to the center of Prague, night trams run twice per hour. In Modřany there is a complete civilian medical facility with medical clinics, schools and kindergartens, restaurants, all department stores, offices, including the most famous American school. The apartment is located on the 10th floor of 11 with a view to the clean, protected nature and the center of Prague from the kitchen. The panel house is newly renovated, in 2016 complete facade insulation, roofs, plastic windows and glazing glazing throughout the house. The house has completely new 2 Shindler lifts and entrance doors to the chip and photocell. The house has a meeting room such as a ping pong room, a carriage and more. Double doors to the entrance hall of the apartment provide maximum privacy protection against burglary.

The neighbors are young families and neighborly relations above-standard. The apartment itself is located at the end of the corridor with a window. Right next to the apartment there is a cellar about 2.5m in size.

In the whole apartment 66 meters in total there are new distribution of electricity in the copper, new radiators, water distribution and stucco on the walls.In the apartment there is a brick core, toilet and bathroom are separated. The apartment is completely outfitted with the possibility of arranging the apartment exactly according to your expectations.

The apartment enters from the entrance hall, where a wardrobe with a storage, generous place is built on the right. The bedroom is connected to the dressing room and it enters it into a glassed loggia of 3m2. The bathroom has a corner bath, a heating ladder and a washing machine and dryer. Next to the bathroom is a separate toilet with a built-in plinth for storing things. Lighting in the hallway, the bathroom and the toilet is done by spotlight in the ceilings.

The second child room is oriented eastward, with a large window that provides plenty of daylight. Room features a built-in wardrobe with desk.

The living room is connected to a large kitchen in L. This spacious living room offers great dining and relaxation options for families. The kitchen has a gas stove with an electric oven and an extractor hood. The built-in kitchen is really generous and offers a large area for food and dining.It is the most sought after locality with virgin nature suitable for families with children as well as young couple. Mums will appreciate many playgrounds and many hobbies clubs for children and sports in the rokle, or nearby skating trails along the Vltava river. The cinema and new fire station are within walking distance.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu539960
Dispozice3+kk
Podlaží10
Typ budovyPanel
RizikaPrověřit »
Užitná plocha65
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.