Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+kk • 68 m² bez realitkyHeřmanova, Praha - Holešovice

Rezervováno
Heřmanova, Praha - Holešovice
Cena7 490 000 Kč

Tato nemovitost již od 31 765 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Krásný slunný byt na Letné po kompletní rekonstrukci. S velkým jižně orientovaným balkónem, na který je vstup z obývací místnosti spojené s kuchyňským koutem. Dvě neprůchozí ložnice, z jedné vstup na další balkon. Dřevěné podlahy, nová dřevěná okna, nová koupelna, nové WC. Jednotka se nachází ve 3. patře (4NP) udržovaného domu s výtahem Heřmanově ulici. Absolutní klid a soukromí.

Byt prošel letos celkovou rekonstrukcí (elektřina, voda, topení, koupelna, WC, podlahy, omítky, nové interiérové dveře). Byt má dispozici 3+kk. Obývací pokoj s kuchyňským koutem (23m2) je orientovaný na jih do klidného vnitrobloku a je z něj vstup na slunný balkon (3,2m2). Dále jsou v bytě dvě neprůchozí ložnice (11 a 16m2) orientované na sever do klidné ulice, přičemž z menší ložnice je přístup na další balkon (2,8m2). Nově zrekonstrovaná koupelna a WC jsou samostatně. V koupelně s vanou je připraven prostor pro pračku a sušičku. V předsíni je prostor pro velkou vestavnou skříň. K bytu náleží sklepní kóje (1,4m2) v suterénu domu, kde je k dispozici taktéž společná kolárna/kočárkárna. Celková užitná plocha jednotky je 68,2m2.

Vybavení bytu:

Kvalitní dřevěná plovoucí podlaha (obytné místnosti) + velkoformátová dlažba (WC, koupelna, chodba). Nová topná tělesa, vytápění a ohřev vody zajišťuje dálkové vytápění. V bytě je kabelová televize / internet UPC. Příprava na kuchyňskou linku. Parkování před domem (modrá zóna).

Dům:

Byt se nachází v udržovaném cihlovém domě s výtahem postaveným v roce 1970. Dům je po technické stránce v bezvadném stavu a díky fungujícímu společenství vlastníků průběžně prochází rekonstrukcemi. V minulých letech proběhla výměna stoupaček, rozvodů vody, společné kotelny a oken - v celém domě jsou nová dřevěná eurookna. V příštím roce bude stávající výtah vyměněn za zcela nový, v plánu je renovace fasády a balkónů.

Byt je v OV, lze financovat hypotečním úvěrem.

Lokalita:

Vyhledávaná lokalita mezi Letenskými sady a Stromovkou. Krásné bydlení pro rodinu s dětmi nebo na výhodný pronájem. Výborná dopravní dostupnost: zastávky tramvaje Kamenická a Strossmayerovo náměstí, metro C Vltavská. V okolí kompletní občanská vybavenost.

Cena 7.490.000,- Kč. Přímý vlastník = neplatíte provizi RK.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu539988
Dispozice3+kk
Podlaží4
Typ budovyCihla
Užitná plocha68
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.