Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem nebytového prostoru • 188 m² bez realitkyStarobrněnská, Brno - Město Brno, Jihomoravský kraj

Starobrněnská, Brno - Město Brno, Jihomoravský kraj
Měsíční nájemné40 000 Kč


…Nabízíme k dlouhodobému pronájmu nebytové prostory vhodné k podnikání v historickém centru Brna na Šilingrově nám., v samotném středu „Zlatého Kříže. K pronájmu poskytujeme prostor, v 1.NP zvýš. o celkové výměře 188m² , možnost dispozičních úprav, možná spoluúčast na úpravách dle požadavku budoucího nájemce po dohodě. Jednání o trvání doby smlouvy a následné náklady na úpravy budou upřesněny na základě představení záměru podnikání, vhodné pro zřízení např. banky, pojišťovny, kanceláří, služeb, (ne gastropodnik!).

Dva hlavní vstupy, z ul. Biskupské a ul. Starobrněnské.

Žádaná lokalita s celodenně vysokou návštěvností občanů i turistů, v těsné blízkosti dopravního uzlu, s možností vjezdu pro zásobování . Vlastní sociální zázemí, samostatné měření energií. Cena: 40.000,- Kč + energie + DPH , vratná kauce ve výši tří měs.nájmů. Majitel soukromá osoba. KO: str19@s-t.cz

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu540013
DispoziceOstatní
Dostupné od1. 12. 2018
VlastnictvíOsobní
Plocha188
VybavenoNevybaveno
Podlaží1
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.