Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 56 m² bez realitkyAntala Staška, Praha - Krč

Antala Staška, Praha - Krč
Měsíční nájemné14 900 Kč

+ Poplatky za služby3 450 Kč


Nabízím k pronájmu byt 2+1 po kompletní rekonstrukci, nová koupelna, obvodové zdi, podlahové plochy, stropy, rozvody vody i elektřiny - k dispozici přípojky na kabelovou televizi a internet, integrované LED osvětlení v celém bytě. V domě jsou nová plastová okna, zateplené fasády, ústřední topení. K bytu patří sklepní kóje. Dispozice je chodba, koupelna + WC, nová vybavená kuchyň (myčka na nádobí, trouba atd) lodžie, obývák a ložnice. Okna z obývacího pokoje a dveře na lodžii, jsou situována do ulice, okna z kuchyně a ložnice směřují do klidného atria se zelení a parčíkem.Třetí nadzemní podlaží bez výtahu.

Stanice metra “C” Budějovická dvě zastávky autobusem , v blízkosti park Kavčí Hory, či Krčský les. Byt je vyjma kuchyně nevybaven, lze po domluvě. Prosím pouze seriozní zájemci, ideálně nekuřáci bez domácích mazlíčků.

Here for rent 2 room flat close to underground red line C Budějovická or Pankrác, 10 minutes from a city center. Complete renovation from a scratch just sorted.

3rd floor, No lift, although planned in the future. Calm park from the back side, Large park Kavčí Hory or local forrest Krčský les around the corner. Dimmensions - Separate bedroom and living room + balcony, Bathroom WC + Shower Stall , Separate Kitchen, Hall , Basement storage. Directly from English speaking owner. Furnitured upon a request. Please do not hesitate to ask any questions.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu540081
Dispozice2+1
Podlaží3
Typ budovyPanel
Užitná plocha56
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.