Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 4+1 • 80 m² bez realitkyNa Rybníčku, Humpolec - Humpolec, Kraj Vysočina

Na Rybníčku, Humpolec - Humpolec, Kraj Vysočina
Měsíční nájemné9 000 Kč

+ Poplatky za služby2 500 Kč
+ Vratná kauce12 000 Kč


Pronajmu byt 4+1 s prosklenou lodžií v Humpolci, 1. patro, 80 m2, v rámci částečné rekonstrukce upravený na 3+1 (lze snadno přepažit zpět na 4+1 a lehkou příčku libovolně umístit), zděné jádro s vanou i sprchovacím koutem a starší pračkou, samostatné WC s umyvadlem, vestavěná skříň, zrcadlová stěna, kuchyně se sporákem - trouba elektro, varní deska na plyn, digestoř, místo pro myčku, starší lednice.

Pěkný, velký, světlý, teplý a dobře umístěný byt v Humpolci, ul. na Rybníčku, vše ve městě v dosahu i pěšky. Po rekonstrukci je i dům - zateplení, plastová okna se žaluziemi, prosklená lodžie, dveře, výtah, schránky, stoupačky, atd. Sklep, kolárna, sušárna, prádelna.

Nájemné 9.000 Kč + zúčtovatelné zálohy 2.500 Kč (zálohy na vodné a stočné, teplou vodu, topení, elektřinu, plyn). Nájemné + zálohy = 11.500 Kč . Vratná kauce 12.000 Kč. Upřednostňuji bez domácích zvířat. Na odpovědi od RK nereaguji.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu540085
Dispozice4+1
Dostupné od1. 11. 2020
VlastnictvíDružstevní
PENBD - Méně úsporná
RekonstrukceJádro
Užitná plocha80
VybavenoNevybaveno
Podlaží1
Typ budovyPanel
VytápěníVzdálené

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.