Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 54 m² bez realitkyMahenova, Praha - Košíře

Rezervováno
Mahenova, Praha - KošířeČástečně vybaveno
Měsíční nájemné16 000 Kč

+ Poplatky za služby2 000 Kč
+ Vratná kauce16 000 Kč


Nabízím k pronájmu hezký byt 2+kk, 54m2 v Košiřích. Byt se na nachází v 5.patře staršího domu s výtahem. Byt je zařízen částečně - plně vybavena kuchyň (sklokeramická deska, lednice, trouba, digetoř, myčka), k dispozici je i pračka a televize. Okna v ložnici a obývacím pokoji jsou vybavena venkovními i vnitřními žaluziemi. V předsíni je velká skříň na boty, skřín je i v ložnici a taky v úložné místnosti, kde je kotel, pračka a botník.V domě je přípojka na O2 internet a televizi. Poplatky jsou 2000,- CZK (dům, voda, výtah, odpad) + elektřina 600,-CZK a plyn 650,- CZK.

Byt se nachazi 2 minuty od zastávky U Zvonu, tramvaje 9, 15, 16 a 10. V blízskosti je obchodní centrum Anděl, metro Anděl - výborná dostupnost do centra. V blízkosti je hodně školek a škol, hned vedle domu je park Husovy sady, taky park Košíře a lesopark Cibulka.

Byt bude volný od 1.12.2018, prohlídky po dohodě od 19.11.2018. Požaduji kauci jeden mešíc a jeden nájem předem. Smlouva je minimálně na jeden rok.

I´m offerint a nice apartment 2 + kk for rent, 54m2 in Košíře. The apartment is located on the 5th floor of an older building with a lift. The apartment is partly furnished - fully equipped kitchen (ceramic hob, fridge, oven, digestor, dishwasher), washing machine and TV. The windows in the bedroom and the living room are equipped with both outdoor and indoor blinds. In the hallway there is a large boot box, the closet is also in the bedroom and also in the storage room where is a boiler, washing machine and shoe closet. The house is connected to O2 internet and television. The fees are 2000, - CZK (house, water, lift, waste) + electricity 600, -CZK and gas 650, - CZK.

The apartment is located 2 minutes from the tram stops U Zvonu, trams 9, 15, 16 and 10. In the immediate vicinity is the Anděl shopping center, Andel metro - excellent access to the center. There are many kindergartens and schools nearby, just next to the house is the park of Husovy sady, Košíře park and Cibulka forest park.

The apartment will be free from 1.12.2018, sightseeing after agreement from 19.11.2018. I demand one month deposit and one lease in advance. Contract is for one year.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu540140
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 12. 2018
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha54
VybavenoČástečně
Podlaží5
Typ budovyOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.