Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej pozemku • 15952 m² bez realitkyZáhumení, Lelekovice - Lelekovice, Jihomoravský kraj

Záhumení, Lelekovice - Lelekovice, Jihomoravský kraj
Cena19 142 400 Kč

Tato nemovitost již od 81 182 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Majitelé prodají atraktivní pozemky o výměře 11845 m2 a 4107 m2 ležící v obci Lelekovice u Brna. Pozemky mají jižní orientaci a nachází se v klidové oblasti zvané Paseky umístěné na kopci nad běžnou zástavbou obce poblíž lesa a zahrad v přímém sousedství luxusních rezidencí. Pozemky jsou velmi mírně svažité s nádhernými výhledy do okolní krajiny. Přístup je zajištěn po obecní silnici a polních cestách z více stran. Možnost napojení na sítě. Pozemky podle současného ÚP nelze využít pro stavbu - vhodné jako investice. Lelekovice jsou díky své poloze cca 6 km od Brna a plnou občanskou vybaveností velmi vyhledávanou lokalitou.

Attractive land of 11845 sqm and 4107 sqm situated in the immediate vicinity of luxury residences in the village of Lelekovice u Brna. The land has south orientation and is located in a quiet area called Paseky located on a hill over a common village development near the forest and gardens. The land is very slightly sloping with beautiful views of the surrounding countryside. Access is provided by public roads and field trips from multiple sides. Network connectivity. The land according to the current building permit can not be used for construction - suitable as an investment. Lelekovice, due to its location about 6 km from Brno and full civic amenities, is a very popular locality.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu540172
VybavenoNevybaveno
Plocha 15 952
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.