Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem chaty, chalupy 3+1 • 110 m² bez realitky442, Staré Heřminovy - Staré Heřminovy, Moravskoslezský kraj

442, Staré Heřminovy - Staré Heřminovy, Moravskoslezský krajVybaveno
Měsíční nájemné1 Kč

+ Poplatky za služby300 Kč
+ Vratná kauce9 000 Kč


Nově opravená rekreační chalupa v předhůří Jeseníků, hezky a stylově vyvedená ve dřevě (podlahy, stropy, nábytek), wi-fi, sprcha, pračka, lednička, myčka, elektrický sporák, mikrovlnka, topení báječnými kamny na dřevo nebo elektřinou, půdní pokojíček pro řádění dětí, postele pro 8 lidí. Chalupa je u potoka, do lesa 100 metrů, zahrada střední velikosti, nedaleko koupání v břidlicových lomech, Slezská Harta, autem za nákupy do Opavy za 20 minut, do srdce Jeseníků (Karlovy Studánky) za hodinu, restaurace 5 minut pěšky.

Vhodné pro celoroční rekreaci, ovšem s výrazným omezením přes letní prázdniny (viz dále). Za pronájem se platí péčí o objekt, drobnými opravami (případné větší jsem ochoten financovat), příležitostným sekáním trávy :-) a hrazením poplatků (např. elektřina měsíčně cca 200, voda, žumpa) při stálém použití v měsíc to je odhadem 300 Kč za měsíc přes léto pro dva lidi. Když se topí a je tam 8 lidí, bude to o dost dražší. Majitel si však vyhrazuje možnost pobývat zde měsíc (dva?) přes letní prázdniny. Bydlí totiž v cizině a je mu prostě líto, že je objekt většinu roku nevyužitý, zároveň ho ale nechce prodat, protože má k němu velmi osobní vztah, neboť tam strávil velkou část dětství.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu540194
Dispozice3+1
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná
Užitná plocha110
VybavenoVybaveno
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.