Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 3+1 • 91 m² bez realitkyKoberovská, Železný Brod - Železný Brod, Liberecký kraj

Koberovská, Železný Brod - Železný Brod, Liberecký krajVybaveno
Cena5 000 000 Kč

Tato nemovitost již od 21 205 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím k prodeji dům s rozlehlým pozemkem. Jedná se o dřevěný přízemní nepodsklepený rodinný dům čp. 889 s využitelným podkrovím. Je situovaný po levé straně Koberovské ulice ve městě Železný Brod v oplocené zahradě pod zahrádkářskou kolonií. Nachází se na zastavěném pozemku č. 1746/4, byl postaven a uveden do trvalého užívání kolaudačním rozhodnutím dne 3.7.2008 a od té doby nezměněném stavu užíván až dodnes. Možnost vytápění domu krbovými kamny na tuhá paliva nebo elektroohřevem (přímotopy). Ohřev vody je zajištěn elektrickým boilerem umístěným v koupelně v podkroví. Do objektu není zaveden plyn, avšak jsou zde podmínky určené k možnosti jeho zavedení.

Zásobování pitnou vodou je zajištěno z vlastní studny umístěné na pozemku, k odkanalizaci je na pozemku zřízen septik s trativodem.

Okna jsou v celém objektu dřevěná zdvojená. Všechny dveře domu jsou ze dřeva, vsazeny do dřevěných zárubní. Schody do podkroví jsou točité dřevěné v přírodním provedení. Podlahy v celém objektu jsou palubkové (dřevo)

V přízemí, do kterého je vstup přes kryté zádveří, se nachází pokoj s kuchyňským koutem a další pokoj (ložnice). Dále je zde koupelna s WC a sprchovým koutem. Podkroví, které se nachází nad schodištěm, je vybaveno koupelnou (vana a WC). Dále jsou zde dva protější pokoje, které od sebe dělí chodba.

Na pozemku je dřevěná zahradní chatka a kůlna na dříví a nářadí.

Město Železný Brod je městem v Libereckém kraji, v bývalém okresním městě Jablonec nad Nisou, leží v údolí řeky Jizery na rozhraní Krkonoš, Jizerských hor a Českého ráje (na trase Praha - Harrachov). Město má celou širokou škálu sportovního vyžití . Poloha města je vhodná i pro zimní sporty, běžecké tratě, sjezdové tratě v přilehlých obcích. Ve městě je k dispozici kompletní soustava úřadů, včetně finančního úřadu a úřadu práce. Dále se tu nacházejí mateřské a základní školy a střední škola sklářská. Nechybí zde ani kompletní síť obchodů a služeb či kvalitní veřejná doprava (linkový autobus, české dráhy).

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu540303
Dispozice3+1
Plocha pozemku3 394
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná
Užitná plocha91
VybavenoVybaveno
Podlaží1
Typ budovyDřevostavba
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.