Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 2+kk • 71 m² bez realitkynáměstí Junkových, Praha - Stodůlky

náměstí Junkových, Praha - Stodůlky
Cena1 900 000 Kč

Tato nemovitost již od 8 150 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


Nabízím k prodeji velmi hezký, světlý byt 2 + kk s velkým balkónem v lokalitě Praha 5, Britská čtvrť – 3 minuty od metra Stodůlky. Byt o ploše 71,3 m2 se nachází v 5. patře obytného domu s výtahem a k prodeji se nabízí nezařízený.

Multifunkční koupelna s oknem je vybavena vanou, umyvadlem a přípojkou na pračku. Je spojena s toaletou. Moderní velkoformátové obklady jsou v kombinaci nedominujících barev světlá a tmavě hnědá tak, aby je bylo možno doplňky naladit do oblíbené barvy. Podlahu tvoří snadno udržovatelná světlá dlažba.

V kuchyňském koutě jsou vývody na připojení kuchyňské linky a digestoře. V obývacím pokoji jsou přípojky na TV a internet. Volba kuchyňské linky a podlah (vinyl, dlažba, koberec, plovoucí podlaha) je ponechána na budoucím majiteli.

Součástí bytu je komora, která může sloužit i jako šatna. Topení je ústřední, v koupelně je radiátor formou žebříku. Byt má velký rohový balkón na slunnou stranu, vhodný pro odpočinek nebo sklenku vína.

Výborná dopravní dostupnost kousek od stanice metra „B“ – Stodůlky. Jde o dlouhodobě nejúspěšněji se rozvíjející lokalitu. Veškerá občanská vybavenost je v dosahu: potraviny Billa, restaurace Kolkovna, Sushi bar, prodejna zdravé výživy - salátový bar, drogerie DM, vinotéka, cukrárna, pobočka a bankomat Komerční banky.Do 5 minut chůze se nachází nákupní centrum Homepark s obchody jako je Tesco, IKEA, Jysk, A3 sport, Takko Fashion, Datart a další.

Automobilem se do 5 minut pohodlně dostanete do hypermarketu Globus, prodejny Makro, Baumaxu, Aska či nákupního centra Metropole Zličín. Zde naleznete širokou nabídku služeb včetně kina či supermarketu Albert. Zdravotní péči zajišťuje blízkost dvou nemocnic (Homolka a Motol).

Byty jsou chytře kombinovány s administrativními budovami, takže zde najdete i spoustu pracovních příležitostí. Kromě skvělé dopravní dostupnosti a služeb nabízí tato lokalita také možnosti sportu a vycházek do okolní přírody.

Byt je k nastěhování cca do 3 měsíců a je vhodný nejen pro bydlení, ale i jako investiční byt.

Celková cena bytu je 4.991 tis. Hotovostní doplatek pro převod smlouvy je 1,900 tis. Zbytek kupní ceny (pro převod bytu do vlastnictví), ve výši 3,091 tis. lze financovat hypotékou.

Vzhledem k tomu, že se jedná o převod smlouvy a následnou koupi bytu, tak se daň z převodu nemovitosti neplatí.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu540308
Dispozice2+kk
Podlaží5
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Plocha71
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBC

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.