Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 3+1 • 67 m² bez realitkyDvorská, Liberec - Liberec, Liberecký kraj

Rezervováno
Dvorská, Liberec - Liberec, Liberecký krajVybaveno
Cena3 100 000 Kč

Tato nemovitost již od 13 147 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodej bytu 3+1, 67 m2 - Liberec, Králův Háj s kompletním vybavením, které v bytě je.

Stěhujte se bez starostí do luxusu pouze s osobními věcmi. Slunný a světlý byt je umístěný ve 3. NP zatepleného panelového domu na Králově Háji - krásná lokalita s velkým množstvím zeleně (před domem je vstup do lesoparku, pár minut k liberecké přehradě).Dům má vlastní kotelnu a nízké provozní náklady. Společenství vlastníků má zajímavé zdroje vedlejších příjmů. V okolí je dobrá občanská vybavenost – školka, obchod, restaurace, cukrárna, dětské hřiště, lékař, pediatr, zubař. Zastávka MHD (1 min. chůze), liberecká přehrada (5 min chůze), centrum města (10 min chůze).

Provedena svědomitá rekonstrukce - dřevěné parkety po renovaci, nová dlažba, obklady, nové omítky, nové dveře a obložky, nové rozvody elektřiny (všude LED osvětlení), vody, odpadů. Kuchyň má novou kuchyňskou linku zhotovenou na míru s indukční varnou deskou, (do bytu je přivedena i plynová přípojka, je proto možné vařit i na plynu), horkovzdušnou + mikrovlnou troubou a myčkou. Z obývacího pokoje je vstup na balkón, ze kterého je výhled na Ještěd. V předsíni je umístěná šatna s prostornou vestavnou skříní a botník. Krásná koupelna s WC. Celý byt je nově a vkusně a kompletně vybaven. Vyvolávací cena je 3.100.000 ,- Kč vč. kompletního vybavení. Mobil: 731 199 561

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu540310
Dispozice3+1
Podlaží3
Typ budovyPanel
RizikaPrověřit »
Užitná plocha67
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.