Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 57 m² bez realitkyDukelská, Zlín - Zlín, Zlínský kraj

Rezervováno
Dukelská, Zlín - Zlín, Zlínský krajMHD 1 minuta pěšky • Parkování • Sklep 4 m²
Měsíční nájemné12 000 Kč

+ Poplatky za služby3 500 Kč
+ Vratná kauce20 000 Kč


Pronajmu kompletně zrekonstruovaný byt 2+1 (57m2 + sklep), 3. patro ze 3, na každém patře jsou pouze dva byty, ve Zlíně na Bartošově čtvrti, po úpravě dispozice, nová koupelna i kuchyň (vč. spotřebičů - trouba, varná deska, lednice, mikrovlnka, pračka, ale bez nádobí), klidné místo, výhled do zeleně, velký sklep. Celý dům je revitalizovaný, byt je v klidné ulici, kousek od Baťovy krajské nemocnice, v blízkosti MHD, cyklostezka, sportovní hala, vlaková zastávka, základní škola, koupaliště, skate park. Obývací pokoj je průchozí do ložnice, kde je přes celou stěnu vybudována vestavěná skříň (cca 3,5m) s dostatkem úložného prostoru + může být dodána (nepoužitá) dvojpostel (Ikea Malm, 160cm) s kvalitním roštem (bez matrace) a nočními stolky. Za vstupními dveřmi je prostorná chodba s vestavěnou skříní na obuv/oblečení, vstupem do koupelny (sprchový kout, umyvadlo, WC, topný žebřík), průchodem do kuchyně a vstupem do obyváku. V chodbě, kuchyni a koupelně je dlažba, v obývacích pokojích jsou původní dřevěné parkety v dobrém stavu. V kuchyni je menší jídelní stůl (100×60cm) + dvě židle. Proběhla kompletní výměna elektroinstalace, všechna světla jsou LED. Kauce je stanovena s ohledem na stav nemovitosti a značnou investici do její rekonstrukce. Preferuji dlouhodobější, nejlépe mnohaletý, pronájem bezproblémovým uživatelem, který bude respektovat stav nemovitosti a byt si zařídí dle svých potřeb a preferencí, rád mu vyjdu vstříc při řešení čehokoliv, byt svojí dispozicí není vhodný pro studenty. Poplatky zahrnují energie + služby + internet (UPC vč. kabelové TV) a jsou zúčtovatelné na roční bázi na základě skutečné spotřeby. Uvítám, když zájemce do své reakce uvede svoji profesi. Zvířata po dohodě, želva či rybičky nevadí, pes do bytu podobné velikosti nepatří. Parkování přímo před domem.

Byt se pronajímá jako nezařízený (vyjma zmíněné postele, bude-li zájem), na fotkách je vybavení současného nájemníka. Cena 12.000 Kč měsíčně za nájem + 3.500 Kč zálohy za služby (zúčtovatelné dle skutečné spotřeby) + kauce 20.000 Kč.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu540375
Dispozice2+1
Dostupné od1. 4. 2024
VlastnictvíOsobní
VytápěníÚstřední
Užitná plocha57
VybavenoNevybaveno
Podlaží3
Typ budovyPanel
RekonstrukceKompletní

Co tato nemovitost nabízí?

Sklep 4 m²
MHD 2 minuty pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDDukelská
🚶 150 m (2 min)
PoštaZlín 7
🚘 950 m (3 min)
ObchodLidl
🚶 603 m (7 min)
BankaRaiffeisenbank
🚘 3 008 m (7 min)
RestauraceBasket bar
🚶 285 m (3 min)
LékárnaLékárna Krajská nemocnice T. Bati
🚶 597 m (7 min)
ŠkolaVOŠ umění, SOŠ hotelová
🚶 289 m (3 min)
Mateřská škola
🚶 266 m (3 min)
SportovištěSportovní hala
🚶 188 m (2 min)
Hřiště
🚶 215 m (3 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.