Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 56 m² bez realitkyJihlavská, Praha - Michle

Jihlavská, Praha - MichleVybaveno
Měsíční nájemné14 000 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč
+ Vratná kauce17 000 Kč


Hezký světlý byt 2+1 o velikosti 56 m² v lokalitě Praha 4 u metra C Budějovická. Byt je situován v 3.NP cihlového domu s výtahem. Byt se sestává ze vstupní chodby, dvou neprůchozích pokojů, samostatné kuchyně, koupelny s vanou a samostatného WC. V chodbě, koupelně a WC je dlažba, v pokojích a kuchyni je vinylová podlaha. Vytápění je ústřední dálkové. Byt je jednoduše zařízený. K dispozici sklepní kóje. Za Kč 430 měsíčně je k dispozici internet. V okolí je veškerá občanská vybavenost – obchody, pošta banky, školy, lékař atd. vše v docházkové vzdálenosti. Výborná dopravní dostupnost, 3 minuty stanice metra Budějovická, možnost parkování před domem. K nastěhování od 1.12.2018. Pouze louhodobý pronájem.

Nice light flat 2 + 1 with size 56 m² in Prague 4 at metro C Budějovická. The apartment is situated in 3rd floor of brick house with lift. The apartment consists of entrance hall, two separated rooms, separate kitchen, bathroom with tub and separate toilet. The entrnace hall, bathroom and toilet is tiled, in the rooms and kitchen there is a vinyl floor. There is central remote heating. The apartment is simply furnished. There is a cellar available. Internet is available for extra CZK 430 a month. Nearby there are all amenities - shops, post office, schools, doctor, etc. all within walking distance. Excellent transport accessibility, 3 minutes to metro station Budějovická,. Available from 1.12.2018. Long-term lease only.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu540412
Dispozice2+1
Dostupné od1. 12. 2018
VlastnictvíOsobní
PENBG
Plocha56
VybavenoVybaveno
Podlaží3
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.