Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu • 800 m² bez realitkyMohelno - Mohelno, Kraj Vysočina

Mohelno - Mohelno, Kraj VysočinaČástečně vybaveno
Cena12 500 000 Kč

Tato nemovitost již od 53 012 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Více foto na: https://jatkamohelno.rajce.idnes.cz/Jatka_s_domem/

Exkluzivně nabízíme k prodeji areál jatek s obchodem a dvougeneračním rodinným domem, který se nachází v obci Mohelno, na okraji přírodní rezervace Hadcové stepi a poblíž Dalešické přehrady. Pozemek je o rozloze 800m2 a skládá se z výrobny kde jsou čtyři chladírny, výrobna ledu, bourárna masa, udírna, řezačka, vakuovačka, střevárna, opařovačka. Výrobna má vlastní čističku odpadních vod a studnu s pitnou vodou.

Je zde i zázemí pro zaměstnance s kuchyňkou v nerezu a sociálním zázemím (sprchový kout, WC). Dále jsou zde hospodářské budovy a technické zázemí. Jatka mají audit a několikrát byly vyhlášeny jako nejlepší jatka v Jihomoravském kraji.

Obchod má vlastní vchod pro zákazníky a je v něm pokladna, mrazákový pult i chladírna.

Rodinný dům prošel v roce 2011 rekonstrukcí, kde proběhlo zateplení domu, opravila se nová střecha a udělala se nová plastová okna. Dům se skládá ze dvou bytových jednotek se společným vchodem.

Vstupem do domu se vchází do vstupní haly, ze které můžeme jít po dřevěných schodech do druhého patra, kde jsou dvě bytové jednotky.

První bytová jednotka se skládá z kuchyně s jídelnou a balkónem, prostorným obývacím pokojem a dvěma ložnicemi. Je zde i velká koupelna se sprchovým koutem, rohovou vanou a WC.

Druhá bytová jednotka tvoří menší kuchyň, obývací místnost, ložnici a koupelnu se sprchovým koutem a WC, lze zde vybudovat i samostatný vchod.

Dále se dá ze vstupní haly jít přímo do malého obchodu a do výrobny.

V ceně velmi prosperujících jatek je také zahrnuta značka, která má v okolí Brna velmi dobré jméno, know-how, včetně dodavatelů a odběratelů. Majitel se rozhodl k prodeji z důvodu odchodu do penze. Cena k jednání 12 500 000 KČ. Při solidním jednání sleva. Volejte na tel:702072429 nebo na 722330020

RK NEVOLAT!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu540414
DispoziceOstatní
Podlaží2
Typ budovyOstatní
Užitná plocha800
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.