Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 2+kk • 51 m² bez realitkyBělehradská, Pardubice - Pardubice, Pardubický kraj

Bělehradská, Pardubice - Pardubice, Pardubický krajVybaveno
Měsíční nájemné12 000 Kč

+ Poplatky za služby2 500 Kč
+ Vratná kauce20 000 Kč


Nabízím k pronájmu, kompletně zařízený byt 2+kk s rozlehlou terasou v novostavbě v části Polabiny. Byt je o velikosti 51m2 s rozlehlou střešní terasou o velikosti 39m2 byt se nachází v posledním 7NP s výtahem. Byt je kompletně zařízen nábytkem, skříně, sedačka, postele s úložným prostorem a spotřebiči, lednice, pračka, mikrovlná trouba. K bytu náleží též prostorná, úložná komora na chodbě naproti bytu.

I offer to rent, fully furnished apartment 2 + kk with a large terrace in a new building in Polabiny. The apartment is 51m2 with a large terrace of 39m2, located in 7th floor with lift. The apartment is completely furnished with furniture, wardrobes, sofa, beds with storage and appliances, refrigerator, washing machine, microwave oven. The apartment also has a spacious storage room in the corridor opposite the apartment.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu540467
Dispozice2+kk
Podlaží7
Typ budovyOstatní
Plocha51
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.