Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem nebytového prostoru • 41 m² bez realitkyŠujanovo náměstí, Brno - Trnitá, Jihomoravský kraj

Šujanovo náměstí, Brno - Trnitá, Jihomoravský kraj
Měsíční nájemné15 000 Kč

+ Poplatky za služby1 413 Kč
+ Vratná kauce16 000 Kč


Nabízíme k pronájmu obchodní prostor 40,7m2, který se nachází v 1.NP novostavby sedmipodlažního bytového domu Ryolit na ulici Mlýnská v centru města. Prostory mají výbornou polohu, v těsné blízkosti se nachází nákupní a zábavní centrum Vaňkovka, administrativní výškový dům Dorn i rychle se rozrůstající Nová Vlněna. Bezproblémová dostupnost MHD, vlakového i autobusového nádraží.

Obchodní prostor s přímým vstupem z ulice a výkladcem se nabízí nevybavený. Samotná obchodní plocha má 37,1m2 a je z ní přístupná předsíňka s umyvadlem 1,7m2, samostatné WC 1,9m2. Na podlaze položena dlažba, v prostoru je dostatečné množství osvětlovacích těles. V objektu provedena příprava pro dva poskytovatele internetových služeb, a to DIAL TELECOM a UPC. Vytápění dálkové - zdrojem tepla pro vytápění a přípravu TUV je předávací (výměníková) stanice. Prostory mají samostatné měření el. energie, vody a tepla.

Smlouva bude uzavřena na dobu neurčitou s výpovědní lhůtou 6měsíců. Majitel preferuje dlouhodobý pronájem. Vhodné pouze pro plátce DPH.

Mimo vlastní nájemné bude nájemce hradit zálohy na služby a energie spojené s užíváním obchodních prostor, k nájmu i zálohám bude účtováno DPH. Majitel požaduje peněžitou jistotu.

Volné od 1.12.2018.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu540477
DispoziceOstatní
Dostupné od1. 12. 2018
VlastnictvíOsobní
Plocha41
VybavenoNevybaveno
Podlaží1
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.