Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Pozemek

Zobrazit všechny nabídky

Prodej pozemku • 1495 m² bez realitkyOlbramovice - Olbramovice u Moravského Krumlova, Jihomoravský kraj

Olbramovice - Olbramovice u Moravského Krumlova, Jihomoravský kraj
Cena1 200 000 Kč

Tato nemovitost již od 5 089 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Dobrý den. Rádi bychom nabídli pozemek v srdci obce Olbramovice u Moravského Krumlova. Tento pozemek již delší dobu nevyužíváme, a proto jsme se rozhodli, že jej prodáme někomu, kdo by na něm rád postavil nový domeček.

Obec Olbramovice je vzdálena cca 20 km od Brna Jih a cca 9 km od Moravského Krumlova. V obci se nachází mateřská škola, základní škola, pošta, ordinace praktického, dětského a zubního lékaře, dále obchody se smíšeným zbožím, restaurace, koupaliště a fotbalové hřiště. Obec je začleněna do integrovaného dopravního systému jihomoravského kraje a je v zóně č. 449.

Pozemek se nachází na kraji asfaltové komunikace, která není hlavním tahem obcí, ale propojuje jen její části. Je zde tedy minimální provoz. Půdorys pozemku je obdélník se severojižní orientací, lze tedy krásně situovat jižní stranu domku směrem k zahradě. Přístupný je pozemek jak z asfaltové komunikace na severní straně, tak i z jeho jižní strany po štěrkové přístupové cestě podél potůčku. Rozměry pozemku jsou cca 15x100m – celková plocha je 1495m2. Okolní zástavba je z nově postavených domků.

Na hranici pozemku jsou veškeré sítě: plyn, voda, elektřina, kanalizace, telefonní vedení.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu540515
VybavenoNevybaveno
Plocha 1 495
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.