Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 59 m² bez realitkyZakšínská, Praha - Střížkov

Zakšínská, Praha - Střížkov
Měsíční nájemné17 500 Kč

+ Poplatky za služby4 871 Kč
+ Vratná kauce35 000 Kč


Nový 2+kk 58,9 m2 včetně zastřešeného balkonu 5,4 m2. Celkem 74,9 m2 včetně garážového stání 12,5 m2 a komory 3,5 m2 v garáži (v bytě je druhá komora). Ve vynikající lokalitě u stanice metra Střížkov, Praha 9, Zakšínská 627/1, 505/C3. Byt je nepoužitý, vše nové, k dlouhodobému pronájmu, NEKUŘÁCKÝ, podmínka BEZ ZVÍŘAT. Situován v 5. patře, které je díky garážím výškově o patro výše. Pohodlný bezbariérový vstup a bezklíčové odemykání vchodu, prostorný výtah. Správce stanovil vyšší zálohy pro první období, následně budou upraveny podle skutečné spotřeby. To je důvodem vyšších měsíčních poplatků, které budou upraveny. POPLATKY JSOU VČETNĚ ELEKTŘINY.

LOKALITA: Dům má reprezentativní vstup i okolí (zeleň, noční osvětlení atd.) a jde o předposlední novostavbu v klidné a neprůjezdné lokalitě, kde vzniká více než 8 000 m2 zeleně, dvě jezírka a dvě dětská hřiště. Blízkost parku Přátelství, který se bude rozšiřovat, a kompletní městská infrastruktura a služby v okolí, tvoří nyní jednu z nejoblíbenějších rezidenčních lokalit hlavního města. Je zde dokonce i možnost sáňkování. Okna a balkon směřují do neprůjezdného prostoru.

OBČANSKÁ VYBAVENOST je kompletní - moderní zástavba, přesto plná zeleně, má výbornou občanskou vybavenost a představuje ideální místo k bydlení. Jsou zde veškeré služby potřebné ke každodennímu životu: 2 minuty od domu je poliklinika s lékařskou pohotovostí a lékárnou, nedaleko se nachází pošta, banka, bankomaty, obchody, supermarkety, restaurace, policie, dvě ZŠ, MŠ, jesle, střední průmyslová škola a gymnázium. Do obchodního centra Letňany, plaveckého bazénu, zimního stadionu či multikina se lze dostat autem či autobusem během několika minut. Blízko jsou k dispozici sportovní areály, bobová dráha, dětská hřiště, altánek, lavičky a další.

DOPRAVNÍ SPOJENÍ je ideální - 1 minuta chůze na autobusovou zastávku, metro 5 minut, za 15 minut v centru města. Lokalita má skvělou dopravní dostupnost do centra Prahy nejen díky stanici metra C – Střížkov, ale také díky rozsáhlé autobusové síti.

VYBAVENÍ - byt tvoří obývací pokoj s kuchyňským koutem se sklokeramickou deskou, troubou s grilem a horkým vzduchem, přípravou pro myčku, mikrovlnnou troubu a lednici. Dále ložnice s kobercem, koupelna s vanou, WC, umyvadlem, zrcadlem a přípravou pro pračku. Do samostatné prostorné komory je vstup z chodby, stejně jako do ostatních místností. Z obývacího pokoje je vstup na balkon, který poskytuje užitečný zastřešený prostor s výhledem do klidné zóny. Na oknech jsou celostínící horizontální interiérové žaluzie. Možnost UPC nebo AIM - internet, chytrá TV, telefon.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu540556
Dispozice2+kk
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBB
Plocha59
VybavenoNevybaveno
Podlaží5
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.