Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • Ostatní

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu • 377 m² bez realitkyChebská, Karlovy Vary - Dvory, Karlovarský kraj

Chebská, Karlovy Vary - Dvory, Karlovarský krajVybaveno
Cena10 699 000 Kč

Tato nemovitost již od 45 374 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím k prodeji plně vybavený dvoupodlažní rodinný dům v lukrativní lokalitě Karlových Varů.

Dům prošel v posledních letech celkovou rekonstrukcí interiéru a v nejbližší době i rekonstrukce oken. Dům se skládá ze dvou oddělených budov. Elektrickou bránou se dá vjet na velké soukromé parkoviště pro 8 aut. Na zahradě dále najdeme dřevěný zahradní domek pro nářadí či kola. Obě budovy jsou opatřeny kódovacím zabezpečovacím systémem.

V hlavní budově na prvním podlaží se nachází:

Vstupní chodba s velkým botníkem a malou kamennou fontánkou v přírodním stylu. Pod schody do druhého podlaží, se nachází velký úložný prostor.

Vpravo od vstupních dveří se nachází pracovna, oddělené dámské a pánské záchody, prostorný špajz s lednicí, technická místnost dále dvě plně vybavené velké ložnice s koupelnou a toaletou.

Prostorná kuchyň s barovým stolem pro tři lidi spojena s jídelnou, kterou zdobí velký jídelní stůl s tvarem do „L“, kde se pohodlně nají 11 lidí.

V hlavní budově na druhém podlaží se nachází:

5 plně vybavených ložnic každá s koupelnou a toaletou označených příslušnou barevnou cedulkou na dveřích, která označuje barvu interiéru.

Technická místnost.

Ve vedlejší budově se nachází:

Relaxační a sportovní zóna,

po vstupu do vedlejší budovy najdeme pánskou a dámskou šatnu vybavenou skříňkami na zámek a technickou místnost.

Prostorná tělocvična, vybavena stolním tenisem, na jedné celé stěně tělocvičny se nachází zrcadlo. Tělocvičnu lze rozdělit na dvě místnosti v druhá místnost slouží jako školící místnost vybavena nejmodernější audio-vizuální technikou s flipcharty. Lze ji využívat i jako dokonalé domácí kino s full HD projekcí na velkoplošné plátno a kvalitní zvukovou aparaturou.

Velkými francouzskými dveřmi se dá projít do prostoru, kde se nachází sauna s 5 sprchami a odpočívárna s lehátky kudy se dá projít na terasu.

Relaxační zóna i tělocvična jsou ozvučeny špičkovým audio zařízením. Jeho srdcem je systém Sonos, který umožňuje nezávislý poslech a nastavení hlasitosti ve čtyřech zónách - tělocvična, sauna, odpočívárna a terasa. Zvukové zařízení je vybaneno síťovým harddiskem s velkým výběrem hudby různých žánrů, je ale možné přehrávat i cd disky a mp3 soubory z cd přehrávače. K dispozici je i usb vstup a kolébka pro iPod a iPhone.

V tělocvičně jsou nainstalovány výkonné profesionální reprosoustavy britského výrobce Tannoy, které mají špičkový zvuk. Multifunkční kontroler v tělocvičně funguje také jako mixážní pult. K systému je možné připojit náhlavníkový sportovní mikrofon.

Budova se dá využít jako luxusní rodinná vila, penzion, vzdělávací či sportovní centrum s možností ubytování.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu540584
DispoziceOstatní
Plocha pozemku911
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »
Užitná plocha377
VybavenoVybaveno
Podlaží2
Typ budovyDřevostavba

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Terasa

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.