Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 48 m² bez realitkyYpsilantiho, Brno - Staré Brno, Jihomoravský kraj

Rezervováno
Ypsilantiho, Brno - Staré Brno, Jihomoravský krajMHD 1 minuta pěšky • Vybaveno • Výtah
Měsíční nájemné16 500 Kč

+ Poplatky za služby300 Kč
+ Poplatky za energie2 500 Kč
+ Vratná kauce16 500 Kč


Rád bych pronajal byt 2+kk na ulici Ypsilantiho v Brně. Byt prošel kompletní rekonstrukcí a je kompletně vybaven. Celková dispozice je 48m2. Podlahy kachličky (koupelna, kuchyně) a vinyl (ložnice, obývák), chodba a technická místnost původní teraco. Vstup je do chodby s velkou skříní. Z ní je přistupná skrze posuvné dveře koupelna, Sprchovým walk-in koutem 130x90, zavěšenou skřínkou a velkým zrcadlem. Dále vstup do samostatné ložnice s velkou skříní se zrcadlem, postelí a nočními stolky. A poslední je obývák s částečně oddělenou kuchyní a samostatnou technickou místností s pračko/sušičkou. Kuchyně je plně vybavená a vše úplně nové a v kategorii minimálně A++. Součástí je vestavěná myčka, kombinovaná trouba, indukční deska, digestoř, vestavěná kombinovaná lednice, mikrovlnka, baterie s výsuvnou sprchou . Byt je vybaven úspornými zabudovanými LED světly v podhledech. Vytápění je novým úsporným elektrickým kotlem s wifi termostatem netatmo a teplá voda je na samostatném bojleru. Byt kompletně vybaven - sedačka, televize, jidelní stůl a židle. Byt je pojištěn. Dostupnost vysokorychlostního internetu UPC.

Cena za nájem 16.500Kč/měsíc + zúčtovatelné zálohy na energie (300 Kč vodné/stočné a úklid sp, elektřina 2500). Byt je koncipován pro dvě osoby, a jsme ochotni tolerovat malá zvířata za určitých podmínek. Byt bude pronajímán bez realitní kanceláře a rádi bychom na prvních 6měsícu kauci ve výši jednoho nájmu. Na fotkách chybí některé zařizovací předměty.

Prohlídky a nastěhování od 3.6.

would like to rent an apartment 2+kk on Ypsilanti street in Brno. The apartment has been completely renovated and is fully equipped. The total layout is 48m2. Tiled floors (bathroom, kitchen) and vinyl (bedroom, living room), hallway and utility room original terrazzo. The entrance is in the hallway with a large closet. From it is accessed through sliding doors the bathroom, shower walk-in shower 130x90, hanging cabinet and large mirror. Further entrance to a separate bedroom with a large wardrobe with mirror, bed and bedside tables. And last is the living room with a semi-detached kitchen and a separate utility room with washer/dryer. The kitchen is fully equipped and everything is brand new and in the A++ category at least. Includes built-in dishwasher, combi oven, induction hob, extractor hood, built-in combi fridge, microwave, mixer tap with pull-out shower . The apartment is fitted with energy saving built-in LED lights in the ceilings. Heating is by a new efficient electric boiler with wifi thermostat netatmo and hot water is on a separate boiler. The apartment is fully furnished - sofa, TV, dining table and chairs. The apartment is insured. Availability of high speed internet UPC.

Price for rent 16.500CZK/month + billable utility deposits (300 CZK water/roof and cleaning sp, electricity 2500). The apartment is designed for two people, and we are willing to tolerate small animals under certain conditions. The apartment will be rented without an estate agent and we would like a deposit of one months rent for the first 6 months. Some furnishings are missing from the photos.

Viewings and moving in from 3.6.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu540638
Dispozice2+kk
Dostupné od2. 8. 2022
Podlaží1
Typ budovyCihla
RekonstrukceKompletní
Užitná plocha48
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
VytápěníElektrické

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
MHD 2 minuty pěšky
Výtah
Domácí mazlíčci vítáni

V okolí nemovitosti najdete

MHDPoříčí
🚶 132 m (2 min)
PoštaBrno 3
🚶 225 m (3 min)
Obchodřeznictví
🚶 188 m (2 min)
BankaČeská spořitelna
🚶 65 m (1 min)
RestauraceDragon III
🚶 176 m (2 min)
LékárnaDr. Max
🚶 263 m (3 min)
ŠkolaAvantina
🚶 359 m (4 min)
Mateřská školaBrno, Kamenná 21
🚶 584 m (7 min)
SportovištěBig One Fitness
🚶 304 m (4 min)
Hřiště
🚶 320 m (4 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.