Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 2+kk • 58 m² bez realitkySoukalova, Praha - Modřany

Soukalova, Praha - Modřany
Cena4 590 000 Kč

Tato nemovitost již od 19 466 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Do třetice všeho dubového - po dvou úspěšně vyprodaných etapách ještě před dokončením, jsme zahájili v březnu 2018 výstavbu poslední, 3. etapy projektu Byty-u-dubu v Praze 4 – Modřanech, nyní zbývá posledních několik bytů!

Byt 2(1)+kk o výměře 57,6 m² s lodžií 9,5 m², číslo jednotky 602/6. Tento byt bude nadstandardně vybaven v rámci balíčku Standard+

Využijte příležitosti upravit si byt podle svých představ – už v rámci vybavení Standard a Standard+ si klienti mohou vybírat z různých barev a dekorů obkladů, dveří, popřípadě máte možnost upravit byt v rámci klientských změn z bohaté nabídky našich dodavatelů, nebo úplně změnit vnitřní dispozici bytu a mít tak svůj byt přesně dle svých představ.

Studio ABM architekti navrhlo mezi ulicemi Generála Šišky, K Dolům a Soukalova dům se zajímavě řešenou fasádou a dispozicemi bytových jednotek 1+kk až 4+kk s balkony, lodžiemi či terasami ke každému bytu. Celkem zde vznikne 101 bytů, v přízemí budou obchody, v 1. patře pak kanceláře a ordinace lékařů. Samozřejmostí je společné zázemí (kolárna/kočárkárna), ke spokojenosti budoucích obyvatel přispěje kamerový systém, správce celého areálu, apod. Dům bude energeticky velmi úsporný (PENB B) a to i při zachování příznivé pořizovací ceny.

Rezidenční projekt Byty-u-dubu je jen kousek od přírodní památky Modřanská rokle, cca 1 km daleko je povltavská cyklo/inline stezka, kde je i mnoho dalšího sportovního vyžití (golf, squash, tenis,apod.). Přímo v místě jsou pak obchody, školy i školky, poliklinika Modřany, restaurace, kino a další služby. Lokalita nabízí i výbornou dopravní dostupnost, zastávka autobusu MHD se nachází přímo u domu (k metru C Kačerov, k metru B Smíchovské nádraží cca 15 minut), zastávka tramvaje je vzdálena cca 250m (přímá linka do centra cca 20 min).

Pro více informací navštivte naše webové stránky, nebo se přijďte poradit do prodejního centra v Paláci Koruna na Václavském náměstí (1. patro).

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu540655
Dispozice2+kk
Podlaží6
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha58
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.