Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu 5+kk • 149 m² bez realitkyHoršovská, Praha - Řeporyje

Horšovská, Praha - ŘeporyjeVybaveno
Cena13 999 000 Kč

Tato nemovitost již od 59 369 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodej RD 5 + kk s vlastním pozemkem o výměře 565 m2

Prodáváme náš vybavený zděný dvoupodlažní rodinný dům v Praze 5 - Řeporyjích v ulici Horšovská, č.p. 1175/50 s dispozicí 5+kk, o výměře 149 m2 na vlastním rovinatém pozemku o výměře 565 m2 s upravenou zahradou včetně automatického zavlažovacího systému a rozlehlé terasy.

Garáž + dvě parkovací stání se zámkovou dlažbou. Plně oploceno, do ulice plot s podezdívkou a plotovkami, vrátky a širokými vraty s elektrickým pojezdem na dálkové ovládání. RD napojen na veřejnou kanalizaci, veřejný vodovod, el. energii a plynovod.

Velmi úsporná novostavba RD z cihelných bloků, zateplená kontaktním zateplovacím systémem, energetická třída B, vytápění elektrickým kotlem, plynová přípojka, kolaudace v roce 2015. V 1. NP instalovány venkovní bezpečnostní okenní rolety s dálkovým ovládáním, v celém domě a garáži zabezpečovací systém s dálkovým ovládáním, GSM kontrolou a napojením na PCO, televizní anténa, datové rozvody, WI-FI, horizontální a vertikální žaluzie, dlažby a plovoucí podlahy, obklady, sanitární technika, schodiště z dubového masivu, skleněné výplně interiérového zábradlí, ve 2.NP komora s úložným systémem.

Klidná část města na začátku Dalejského údolí, s veškerou občanskou vybaveností a dobrou dopravní dostupností do centra (autobus - 10 min. na metro, vlak - 10 min. na Smíchovské nádraží) a na letiště.

Prodej a nastěhování do vybaveného domu možné ihned, jednáme pouze s přímými zájemci, služby realitní kanceláře nehledáme.

Perfektní RD v příjemném prostředí vhodný především pro rodinu s dětmi.

Cena 13,999.000,--Kč je platná pouze do 16.06.2019

We sell the new family house (Prague 5 – Reporyje, Horsovska 1175/50) built in 2015 and having 5 rooms and kitchen (totally about 150 m2). Plot size about 565 m2. Planted garden with terrace and automatic self-irrigation system. House is fenced and has garage and two outside parking places with automatic controlled gate. Automatic security system with remote control, horizontal and vertical sunblinds, TV antenna, WI-FI, oak staircase. House is equipped, including fully equipped kitchen, large living room with TV, guest-room, two bathrooms, toilet, furnished dressing room and three bedrooms upstairs.

Located in a quiet western part of Prague with great connection to the city centre (by car, public transport or local train) and approximately 10-15 minutes from the Prague airport.

Purchase price CZK 13,999.000,--Kč is valid until 16.06.2019.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu540700
Dispozice5+kk
Plocha pozemku565
VlastnictvíOsobní
PENBB
Plocha149
VybavenoVybaveno
Podlaží2
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.