Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 2+kk • 42 m² bez realitkyPellicova, Brno - Staré Brno, Jihomoravský kraj

Pellicova, Brno - Staré Brno, Jihomoravský krajVybaveno
Cena4 600 000 Kč

Tato nemovitost již od 19 508 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Atraktivní bydlení v bytě s vlastní zahrádkou v centru města v bytovém domě na Pellicově ulici na Starém Brně. Nájemní dům byl postaven architekty Václavem Dvořákem a Jaroslavem Brázdou v roce 1936 a patří mezi brněnské architektonické bohatství. Nachází se na jedné z nejatraktivnějších brněnských ulic v sousedství hradu Špilberk, na tzv. Stezce Pod Špilberkem, zařazené do BAM - brněnského architektonického manuálu.

Slunný byt v osobním vlastnictví 2+kk o výměře 42 m2 je umístěn ve 2. PP bytového domu, postaveném ve svahu mezi Pellicovou a Pekařskou ulicí. Z bytu je vstup francouzským oknem do vlastní zahrádky o výměře 36 m2, orientované stejně jako celý byt na jih. Přes poledne je byt zastíněn domy Pekařské ulice, dopolední a západní slunce osvětluje byt i zahrádku. Zahrádka je využívána k rekreačním i užitkovým účelům. Venkovní posezení částečně kryté balkonem vyššího patra je opatřeno markýzou. Zahrádka je přístupná pouze z bytu a je ve výlučném vlastnictví majitele. Užitnou plochu bytu tak lze rozšířit například zbudováním zimní zahrady.

Dispozice bytu:

Světlá výška 2,57 m

Předsíň 4,56 m2

Kuchyň 6,20

Obývací pokoj 16,44

Ložnice 10,62

Koupelna s WC 3,95

byt celkem 42 m2

zahrádka 36 m2

Byt je kompletně zrekonstruován: nové rozvody, stupačky, nová okna, podlahy, koupelna i kuchyňská linka. Podlahy jsou odizolovány, v předsíni a obou pokojích obnoveny a doplněny originální dubové parkety, položena keramická dlažba v kuchyni a koupelně. Kuchyňský kout je oddělen od obývacího pokoje barovým pultem. V kuchyňské lince je zabudována chladnička, mikrovlnná trouba, myčka, sklokeramická varná deska, digestoř a horkovzdušná trouba. V koupelně s WC a sprchovým koutem je pračka., koupelna je odvětrávána oknem do světlíku.

V ceně je veškeré vybavení kromě pracovního stolu, tj. kožená sedací souprava, jídelní souprava -stůl se 4 židlemi, postel-letiště, komody, prádelníky, dva toaletní stolky, garnýže, záclony, závěsy.

Vytápění ústřední domovním plynovým kotlem. Náklady na byt aktuálně měsíčně 3000,- Kč, což zahrnuje elektřinu, vodu, vytápění a služby, plus platby do FO 1194,- Kč. Internet kabel UPC.

Byt je odkanalizován spádově do Pekařské ulice. K bytu patří uzavřený sklep v mezipatře 1 m2.

V jednání je možný odkup menší garáže v domě.

Byt je ideální pro klidné bydlení v těsné blízkosti historického centra města s možností relaxace v zahrádce, případně jako investice k pronájmu, např. airbnb.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu540799
Dispozice2+kk
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »
Užitná plocha42
VybavenoVybaveno
Typ budovyCihla

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.