Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+1 • 69 m² bez realitkyHrubého, Praha - Kobylisy

Rezervováno
Hrubého, Praha - KobylisyČástečně vybaveno
Cena4 450 000 Kč

Tato nemovitost již od 18 872 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme k prodeji prostorný, slunný byt o dispozici 3+1 a velikosti 69 m2 v příjemné lokalitě Praha 8 - Kobylisy, na ulici Hrubého. Tato lokalita nabízí ideální rovnováhu mezi bydlením v blízkosti přírody a perfektní dostupností do centra Prahy, díky těsné blízkosti metra C - Ládví.

Zde naleznete videoprohlídku bytu: https://youtu.be/VC080gUEbgA.

Byt je v osobním vlastnictví a nachází se v 11. podlaží z celkových 13-ti v panelovém domě, který prošel zhruba 7 let zpět kompletní revitalizací (stupačky, výtah, okna, zateplení, společné prostory). Samotný byt jsme kupovali pro vlastní bydlení v roce 2015 a po jeho nákupu prošel nákladnou kompletní rekonstrukcí v celkové ceně 550 tis. Kč - nové jádro, obklady, elektřina, vodoinstalace, kvalitní vinylové podlahy, sádrokartonové stropy, zárubně/dveře, včetně protipožárních bezpečnostních vstupních dveří, kuchyň a šatna (zařízené na míru vč. spotřebičů). Nyní byt prodáváme z důvodu stěhování mimo Prahu. Na bytu neváznou žádné zástavy ani jiné právní vady.

Byt sestává ze dvou samostatných pokojů (9,6 + 12,7) s krásným výhledem do Ďáblickho háje, obývacího pokoje (18,3) s lodžií (4,5). Spojení obývacího pokoje a kuchyně (10,4) je řešeno posuvnými dveřmi, takže místnosti působí společně velice prostorně a vzdušně. Dále je z předsíně (5,3) vstup do samostatné šatny (2,2), která je vybavená nábytkem na míru a poskytne příjemný úložný prostor navíc, dále koupelna (3,8) s vanou a WC (1). Na patře je k dispozici další prostorná lodžie o velikosti 10 m2 vhodná například k sušení prádla.

Byt je prodáván částečně zařízen, tak jak je vidět na fotkách, včetně kuchyně, spotřebičů, vybavení šatny, manželské postele, skříně a pracovního stolu. Náklady na bydlení nám v průběhu doby vycházely průměrně od 3.500 do 5.000 Kč měsíčně, včetně fondu oprav ve výši 1.745 Kč. Nyní jsou zálohy ve výši 4.163 Kč měsíčně.

Byt se nachází v těsné blízkosti zastávky metra C - Ládví, cesta do centra města trvá cca 10 minut, dále se v okolí nachází množství autobusových a tramvajových zastávek. V okolí se nachází veškerá občasnká vybavenost, v příštím měsíci by mělo být otevřené nově zrekonstruované obchodní centrum Ládví.

Jednáte přímo s majiteli, byt je k dispozici ihned, připravený k nastěhování. Zajistíme i veškerý právní servis.

Poslední rok a půl, co bydlíme jinde, jsme měli byt pronajatý za 22.000 Kč měsíčně + skutečné platby za energie, domníváme se tedy, že se zároveň jedná o velice výhodnou investici.

O kontakt ze strany realitních kanceláří nemáme zájem, děkujeme za respektování.

Těšíme se na vás na prohlídce.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu541087
Dispozice3+1
Podlaží11
Typ budovyPanel
RizikaPrověřit »
Užitná plocha69
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.