Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem domu 6+kk • 201 m² bez realitkyU Pole, Šestajovice - Šestajovice u Prahy, Středočeský kraj

U Pole, Šestajovice - Šestajovice u Prahy, Středočeský kraj
Měsíční nájemné35 000 Kč

+ Poplatky za služby6 000 Kč
+ Vratná kauce70 000 Kč


Pronájem nádherné prostorné novostavby RD 6+kk 201 m2 s možností pozdějšího odprodeje, financování po dohodě. Pozemek 499m2 (Plocha zahrady 370m2).

V přízemí se nachází obývací pokoj s krbem a se zařízenou kuchyní (kromě lednice) 50 m2, jeden pokoj (případně kancelář) 16 m2, sprchový kout s WC, elektrokotel a komora. V patře 4 pokoje, koupelna s rohovou vanou a WC, komora a prostorná půda. Dům je vybaven bezpečnostním zařízením, má dálkové ovládání vjezdové brány a garážových vrat, TV, internet, jinak nezařízen. Krásná zahrada. Pronájem je dlouhodobý, bez psa a není vhodný pro spolubydlení.

RD se nachází v klidné části obce Šestajovice vedle Klánovic, cca 500m od lesa. V místě je městská doprava, nová ZŠ a MŠ, dětské hřiště, fotbalové hřiště, koupaliště, tenisové kurty. Nádherný les houbaření, projížďky na kole, procházky. Vzdálenost od metra - Černý most cca 10km a cca 3km od trasy vlaku, kterým je možné být za cca 15minut v centru Prahy. U nádraží je velké parkoviště a zastávka autobusů.

V Šestajovicích je velmi hezké bydlení, kulturní a sportovní vyžití spojené s přírodou blízko hlavního města je zde nadstandardní.

Cena pronájmu je 35 000,- Kč/měsíc, zúčt. poplatky 6 000,- Kč/měsíc, vratná kauce dva měs. nájmy.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu541157
Dispozice6+kk
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBB
Plocha201
VybavenoNevybaveno
Podlaží2
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.