Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Chaty a chalupy
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej chaty, chalupy 4+kk • 110 m² bez realitkyPodhorní Újezd a Vojice - Vojice, Královéhradecký kraj

Rezervováno
Podhorní Újezd a Vojice - Vojice, Královéhradecký krajVybaveno
Cena3 850 000 Kč

Tato nemovitost již od 16 328 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme k prodeji nádhernou, částečně roubenou, trvale obyvatelnou chalupu, která v roce 2012 prošla úplnou rekonstrukcí.

Chalupa se nachází v obci Vojice s kompletní občanskou vybaveností ( obchod, pošta,hospoda, sportovní areál atp. ), která se nachází pouhých 20 km od Českého ráje, 15 km od Jičína a 35 km od Hradce Králové. Z Prahy je to 110 km ( hodina cesty autem ), do lyžařských areálů v Liberci či v Harrachově je to 65 km a do Rokytnice nad Jizerou 55 km.. Obcí prochází turistická značka a cyklotrasa. Obec pravidelně pořádá různé akce jsou třeba čarodějnice nebo rozsvícení vánočního stromu.

Chalupa se nachází na rozlehlém pozemku o celkové výměře 2405 m2. v blízkosti lesa. Pozemek je velmi dobře přístupný v dolní a horní části z místní komunikace. Přímo do chalupy je zaveden obecní vodovod, funkční celý rok, třífázový rozvod 400V elektřiny, a dešťová kanalizace. Kanalizace a odpad jsou připojeny do dešťové kanalizace prostřednictvím 3 komorového septiku a bio filtru (vše řádně kolaudováno). V blízkosti hrany pozemku se nachází plyn ( do 10 m) a telefon ( do 3 m). Na silnici je veřejné osvětleni.

Samotná chalupa se skládá z přízemí a podkrovního patra. V přízemí se nachází předsíň ( 7 m2 ), chodba ( 5 m2 ), kuchyně ( 12 m2 ), roubený obývací pokoj s krbem ( 16 m2 ), koupelna s vanou a sprchovou zástěnou ( 5 m2 ), a záchodem ( 2 m2 ). Koupelna je vybavena podlahovým topením a kuchyně sklokeramickou varnou deskou, digestoří s osvětlením a lednicí s mrazákem. Dále je v přízemí umístěn sklad se samostatným vstupem ( 6 m2 ). Do podkroví se vstupuje ze vstupní předsíně po novém, masivním dřevěném schodišti. V podkroví je chodba ( 7 m2 )a dvě obytné místnosti ( po 17 m2 ). Jedna místnost má střešní okna s odvětráním značky Velux a druhá štítová okna. Chalupa je vytápěna krbem a přímotopy. Krb je nový, konstruovaný jako akumulační ( kachlový krb se šamotovou výplní ) s vývody teplého vzduchu do chodby v přízemí a obou podkrovních pokojů, s dostatečnou zásobou suchého dřeva na řadu let. Krb je napojený do nového komínu značky Schiedel. Přímotopy jsou pevně umístěny v kuchyni a záchodě a dále je zde možnost použití několika mobilních přímotopů, které je možno zapnout a nebo vypnout pomocí SMS příkazu. V patře je také umístěna invertorová split klimatizace, která umí nejen chladit, ale i topit. Teplá voda je připravována prostřednictvím eklektického boileru a je zde umístěn i přípojný bod pro pračku ( voda, elektřina a odpad). V obývacím pokoji a obou podkrovních pokojích je vyvedena televize s funkční DVB-T2. Do chalupy je zaveden internet prostřednictvím regionálního poskytovatele ( HC net ), který je dále rozveden prostřednictvím přístupového wifi bodu. Celý objekt je zabezpečen okenicemi a moderním zabezpečovacím systémem JABLOTRON.

Na pozemku se dále nachází sklep, dřevěná zamykatelná bouda (v horní části pozemku) a přístřešek s betonovým grilem a udírnou. Do boudy je přiveden nový třífázový rozvod 400 V a voda. Přístřešek je opatřen elektrickým osvětlením. U boudy je umístěno pískoviště a nová dřevěná konstrukce pro houpačku, hamaku a houpací síť.

Krásná, vzdušná a prostorná zahrada je pravidelně udržována.

Hledáte-li víkendový domov pro Vaši rodinu, je právě naše chalupa skvělou volbou pro Vás a Vaše děti.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu541354
Dispozice4+kk
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha110
VybavenoVybaveno
Typ budovyOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.