Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 2+kk • 70 m² bez realitkyZrzavého, Praha - Řepy

Zrzavého, Praha - ŘepyČástečně vybaveno
Cena4 800 000 Kč

Tato nemovitost již od 20 357 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Ráda bych nabídla krásný slunný byt 2+kk. Jedná se o novostavbu z roku 2007. Velikost bytu je 50m2, byt má táké předzahrádku o velikosti 20m2. Předzahrádka je příjemné plus, za hezkého počasí je zde příjemné si dát snídani a nebo jen tak posedět.

Byt se nachazi ve 2 patře s výhledem do atria bytového komplexu, s oplocenou předzahrádkou a samozřejmosti je take výtah. Součásti prodeje je take parkovací místo v podzemní garáži.

Byt se nachází v žádané lokalite Řepy na Praze 6 (část Praha 17 Řepy - Zrzavého).

Byt je vybaven kuchyňskou linkou ( sporak, sklokeramická deska, myčka).

Obývaci pokoj je částečně zařízen (polička + skříňky) . Koupelna ma vanu, umyvadlo a toaletu. Předsin je vybavena skříní. Ložnice je vybavena velkou prostornou skrini.

Dobrá dostupnost do města , na anděl je to tramvaji 20minut. Číslo tramvají 9,10 a také autobus na metro stodůlky a nebo zličín. A take autobusem na nemocnici motol 5min kde je možné vzít metro do centra (metro A zelene).

Plná občanská vybavenost okolí (školy, školky, autobusová zastávka přímo u domu, tramvaj 3 minuty pěší chůze - 20 minut do centra). Hned u domu je Billa, kde pořídíte pohodlně vše potřebné. Rodiny s dětmi potěší nedaleký park Košíře-Motol. Ve vnitrobloku je umístěno soukromé dětské hřiště.

O realitni makleri nemam zajem, prosim nekontaktovat.

A beautiful sunny 2+kk flat on 2ndfloor of an apartment complex constructed in 2007. The flat measures 50m2, with additional 20m2 of fenced backyard looking into the apartment atrium. The atrium is accessible only to complex residents.

A parking space in the underground garage is available also.

The complex features lift/elevator, secure doors openable only using chip and a telephone to communicate with your potential guests. The atrium is accessible only to complex residents and contains a sand pit for kids to play in. The apartment is located in Prague 6 (Praha Repy – Zrzaveho street).

Apartment features:

- The apartment is bright, catching morning sun light and bright during afternoon also. A kitchen fully equipped (stove with 4 hobs, ventilator, cupboards, dishwasher and oven) is included.

- Wall mounted cabinets/shelves are available – able to withstand 55” television or possibility to even mount it on the wall (wall mount already present).

- The bedroom has a huge wardrobe.

- The hallway has access to bedroom, living room and bathroom.

- The bathroom features wall mounted cupboard, toilet, basin and a bath tub.

Transportation:

- Easy access to Slanska tram stop – trams 9, 10 running throughout the day along with night trams also. Takes about 20 minutes to get to Andel.

- Several bus connections available for Zlicin/Stodulky.

- Bus connection to Nemocnice Motol, allowing to use the Green Metro (Line A) is also possible.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu541592
Dispozice2+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha70
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.