Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu 3+1 • 172 m² bez realitkyV Rybářích, Tetín - Tetín u Berouna, Středočeský kraj

V Rybářích, Tetín - Tetín u Berouna, Středočeský kraj
Cena2 100 000 Kč

Tato nemovitost již od 9 008 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


Prodej domu v obci Tetín (v případě zájmu mě kontaktujte formou zprávy spíše než v komentářích):

Rádi bychom nabídli ke koupi přízemní rodinný dům/chatu (adresa V Rybářích 40, Tetín) s dispozicí 3+1 a s celkovou výměrou pozemku 429 m2, v klidném prostředí obce Tetín, okr. Beroun.

Jedná se o zděný podsklepený dům s jedním nadzemním podlažím, ve kterém je potřebná rekonstrukce interiéru, se sklonitou střechou bez využití podkroví.

Podlahová plocha domu činí 155 m2 (včetně příslušenství 172 m2), k domu náleží garáž o zastavěné ploše 20 m2. V suterénu se nachází chodba, sklady a pracovní místnost a schodiště do přízemí. V přízemí je kuchyně (dřez se studenou vodou, plynová kamna, kuchyňská linka bez vestavěných spotřebičů), 2 pokoje (jeden se vstupem na balkon), koupelna s klasickým WC (klasická vana a umyvadlo), chodba, výstupní schodiště na půdu, kde je možno vybudovat obytné podkroví. Okna domu jsou orientována na sever. Vytápění plynem, napojení na elektřinu 230V / 400V. Stavba má vlastní žumpu s budoucí možností napojení na obecní kanalizaci. Není zdroj teplé vody, rozvod pouze pro studenou. Budova je více než 170let stará, roku 1979 byla postavená garáž. V suterénní místnosti v jednom rohu vlhké místo na stropě se strženou omítkou v důsledku působení spodní vody. Dům má kompletně nová dřevěný okna s dvojsklem vyměněna v roce 2012. Ke stavbě přísluší zemní sklep 80let starý, vybudovaný pod horní zahradou. Na velké horní zahradě (125 m2) je postavený zahradní altán a možnost příjemného posezení. Ke stavbě náleží také dolní zahrada (143 m2) pozemku, kde jsou ovocné stromy (dvě jabloně) a vzrostlý smrk.

Charakter okolí odpovídá zástavbě s rodinnými domy se zahradami. V místě jsou dostupné základní a střední školy včetně specializovaných zařízení a je zde částečná vybavenost z hlediska kulturních zařízení. Budova se nachází ve velmi žádané lokalitě Českého krasu s velkou možností využití volného času - v okolí nemovitosti najdete mnoho zajímavých turistických cílů, cyklotrasy, turistické stezky. V docházkové vzdálenosti je zeleň v podobě parků a lesů. Kromě garáže zde je možnost bezproblémového parkování cca 100 m od domu. Nemovitost je snadno dostupná z blízkého sjezdu dálnice D5. Zastávky autobusu cca 0,5 km od domu v centru obce Tetín. Blízké město Beroun nabízí kompletní občanskou vybavenost. Při rychlém jednání možná sleva.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu541931
Dispozice3+1
Dostupné od3. 12. 2018
Podlaží1
Typ budovyCihla
Plocha172
VybavenoNevybaveno
Plocha pozemku429
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.