Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu Garsoniéra • 27 m² bez realitkyVýškovická, Ostrava - Výškovice u Ostravy, Moravskoslezský kraj

Výškovická, Ostrava - Výškovice u Ostravy, Moravskoslezský krajVybaveno
Cena630 000 Kč

Tato nemovitost již od 2 672 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme k prodeji družstevní byt 1+kk (garsoniéra) o velikosti 27 m2, ve 4. poschodí na ulici Výškovická v Ostravě Výškovicích. Dům, ve kterém se byt nachází je po revitalizaci včetně nových plastových oken, dvou výtahů a nachází se v klidné lokalitě na okraji Bělského lesa, nedaleko komplexu Odra. V okolí je veškerá občanská vybavenost vč. zastávek MHD.

Koupelna a WC jsou odděleny. Podrobná dispozice viz nákres. Byt disponuje prostorným balkonem s výhledem na východ do klidného dvora.

Byt prošel rekonstrukcí. Bylo nově provedeno bytové jádro vč. rozvodů vody, odpadů a elektroinstalací. Nově jsou také provedeny příčky, keramické obklady a dlažba v koupelně a WC, zařizovací předměty v koupelně a WC. V obytné místnosti se nachází Rohový kuchyňský kout, který je vybaven sklokeramickou varnou deskou a nerezovým dřezem s baterií. Byt prodáváme včetně spotřebičů (pračka, mikrovlnná trouba, lednice) a dalšího vybavení s nábytkem (vyvýšená postel, skříně a jídelní stůl s židlemi. Náklady na bydlení včetně topení a FO je 1.500 Kč/měsíc.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu541937
DispoziceGarsoniéra
Dostupné od1. 1. 2019
VlastnictvíDružstevní
Užitná plocha27
VybavenoVybaveno
Podlaží4
Typ budovyPanel

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.