Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 3+1 • 126 m² bez realitkySmetanova, Šestajovice - Šestajovice u Prahy, Středočeský kraj

Smetanova, Šestajovice - Šestajovice u Prahy, Středočeský kraj
Cena5 800 000 Kč

Tato nemovitost již od 24 598 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prvorepublikový rodinný dům postavený jako část dvojdomku má celkem 2 nadzemní podlaží, je podsklepený, dispozičně řešený jako 3+1, s verandou, koupelnou, 2x WC, komorou, šatnou a balkonem. Nemovitost stojí na pozemku 630 m2 v žádané lokalitě Šestajovicích (Praha-východ), užitná plocha je 77,6 m2, podlahová plocha včetně dalšího příslušenství – garáže a dvou zděných kůlen činí 126,8 m2. Pozemek je rovinatý, zahrada o velikosti 459 m2 je osázena ovocnými a okrasnými dřevinami.

Dům je připojen k rozvodné síti elektrického proudu (230V a 400V), plynu, vody a kanalizace. Ohřev vody je řešen bojlerem a topení plynovým kotlem se závěsnými radiátory. Revitalizace domu – střecha, vytápění plynem a částečně okna byla provedena v letech 1994-95, rekonstrukce koupelen a WC proběhla v roce 2000. Dům je v dobrém stavu, pouze rozvody elektřiny jsou původní a budou potřebovat rekonstrukci. RD je nezařízený, vyklizený. Energetická náročnost nemovitosti: G - mimořádně nehospodárná.

RD se nachází v klidné části původní zástavby obce Šestajovice vedle Klánovic, cca 300 m od lesa. V místě je městská doprava, nová ZŠ a MŠ, dětské hřiště, fotbalové hřiště, koupaliště, tenisové kurty. Zastávka pražské MHD k nádraží Klánovice nebo na metro Černý Most je cca 6 min. pěšky. Vzdálenost autem na metro Černý Most je cca 10 km a na vlakové nádraží v Klánovicích cca 3km. Vlakem je možné být do 20 minut v centru Prahy. U nádraží je parkoviště a zastávka autobusů. Nádherný les zve k houbaření, na projížďky na kole a procházky. Vztahy se sousedy jsou bezproblémové, v místě není zvýšená kriminalita. V Šestajovicích je velmi hezké bydlení, kulturní a sportovní vyžití spojené s přírodou blízko hlavního města je zde nadstandardní.

Prodej pouze bez realitní kanceláře!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu542005
Dispozice3+1
Plocha pozemku630
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná
Užitná plocha126
VybavenoNevybaveno
Podlaží2
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.