Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej pozemku • 880 m² bez realitkyNepomyšl - Nová Ves u Podbořan, Ústecký kraj

Nepomyšl - Nová Ves u Podbořan, Ústecký kraj
Cena110 000 Kč

Tato nemovitost již od 467 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


ČP 29/3. Pozemek na okraji Doupovska v překrásné a klidné krajině, obklopené lesy a lukami, připravený pro Váš nový dům či vilu. Nachází se jako poslední v řadě z dvanácti parcel, ve směru od vesnice Nová Ves, blíže k lesům. Kolem jsou louky bez stavebních parcel, zajišťující poklidné soukromí. Pozemek, na sever od Čertova kopece, je bez travnatého porostu, v mírném svahu s možností připojení elektro. K dispozici příjezdová cesta kousek od komunikace č. 194 s přípojem na komunikaci 6 do Karlových Varů.

Parcel number 29/3. The estate is on the edge of Doupov in a beautiful and quiet area, surrounded with forests and meadows, ready for your dream house or villa. It is situated as the last estate in a row within 12 additional estates in the direction towards the forest and off the village. You will find the estate in a gentle slope with no grass in the direction North from Čertův kopec. There is a possibility of electricity connection. Close to the road to Karlovy Vary.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu542043
VybavenoNevybaveno
Plocha 880
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.