Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 3+1 • 66 m² bez realitkyNovoměstská, Brno - Řečkovice, Jihomoravský kraj

Rezervováno
Novoměstská, Brno - Řečkovice, Jihomoravský krajČástečně vybaveno
Cena3 449 000 Kč

Tato nemovitost již od 14 795 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


Byt se nachází v revitalizovaném, klidném panelovém domě na ulici Novomětská. Před domem je dětské hřiště, zeleň a dostatečně velké parkoviště zaručující úspěšné zaparkování v jakoukoli dobu. V blízkém okolí je veškerá občanská vybavenost a zároveň nádherná příroda - Zamilovaný hájek.

K domu: bytový dům prošel povedenou revitalizací - zateplen, plastová okna, dveře, nové stoupačky, nové sklepní kóje, nové výtahy - osobní a nákladní, nové balkony, + revitalizace společných prostor. O dům se stará společenství vlastníků se vzorným předsedou. Do fondu oprav se přispívá naprosté minimum (všechny zásadní opravy jsou hotovy a zaplaceny). Každý vlastník bytové jednotky má podíl na nebytovém prostoru - bývalé prodejně v přízemí - tento prostor tvoří BEZBARIEROVÝ VSTUP do objektu.

Byt: dispozice 3+1, plocha 66 m2 + balkon a sklepní kóje. Orientace oken (východ, sever) zaručuje, že jsou zde v létě příjemné teploty. Celková rekonstrukce v bytě dosud neproběhla - pouze dílčí: podlahy (plovoucí a dlažba), kuchyňská linka (vč. myčky), opravy koupelny (nový SDK strop). Všechny pokoje jsou neprůchozí a je zde dostatek úložných prostor (prostorná komora). Uvedená cena je k jednání. Je možnost převzít na další 3 roky náš hyp. úvěr, který byl sjednán v době, kdy úrokové sazby dosáhly svých minim. Prohlídky jsou možné ve všední dny v odpoledních hodinách. V sobotu a v neděli po domluvě kdykoli.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu542119
Dispozice3+1
Podlaží9
Typ budovyPanel
RizikaPrověřit »
Plocha66
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBC

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.