Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 63 m² bez realitkyNa Maninách, Praha - Holešovice

Rezervováno
Na Maninách, Praha - HolešoviceVybaveno
Měsíční nájemné19 000 Kč

+ Poplatky za služby4 260 Kč


Luxusní plně zařízený byt k pronájmu ve 3. patře polyfunkčního domu AVENIUM s výtahem a parkovacím staní v podzemních garažích ve vyhledávané lokalitě Prahy 7 - Holešovice. Prostorný byt 2+kk v tiché ulici k pronájmu o rozloze 63 m² nabízí k užívání vstupní halu s vestavěnou skříní, prostorný obývací pokoj s balkónem – 2,5 m² , světlou plně vybavenou kuchyň (trouba, lednička, mrazák, myčka, sklokeramická deska, digestoř, mikrovlnka) s jídelní částí, 1 ložnici s balkónem – 5 m², 1 koupelnu s vanou, umyvadlem a pračkou. WC s umyvadlem jsou zvlašť. Tato nemovitost k pronájmu dále nabízí nonstop ostrahu a bezpečnostní dveře. Dalé pak lze využít zahradu ve vnitrobloku domu.

Atraktivní lokalita Holešovice, veškerá občanská vybavenost a výborné dopravní spojení do centra, v blízkosti metra Palmovka, Vltavska a Nádraží Holešovice. Tramvajová zastavka – Maniny je ve vzdálenosti 30 metru od objektu.

Mluvíme česky, we speak english, wir sprechen Deutsch, Nous parlons francais.

CENA: 19 000 CZK + poplatky

Prohlídka dle telefonické dohody

Luxurious fully furnished apartment for rent on the 3rd floor of the multifunctional building AVENIUM with a lift and an parking place in the underground garages in sought after location of Prague 7 - Holešovice. Spacious apartment 2 + kk in a quiet street for rent with an area of 63 sqm offers an entrance hall with built-in wardrobe, spacious living room with balcony - 2,5 sqm, bright fully equipped kitchen (oven, refrigerator, freezer, dishwasher, ceramic cook top, hood and a microwave) with dining area, 1 bedroom with balcony - 5 m², 1 bathroom with bathtub, sink and washing machine. WC with sink are seperatly. The property also offers a 24-hour security service and also security doors. Furthermore you can use the garden in the courtyard of the house.

Attractive locality Holešovice, all civic amenities and excellent transport links to the center, near metro Palmovka, Vltavska and Nádraží Holešovice. Tram stop - Maniny is 30 meters from the property.

We speak Czech, we speak english, wir sprechen Deutsch, Nous parlons francais.

PRICE: 19 000 CZK + charges

Tour of the appartement upon phone agreement

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu542281
Dispozice2+kk
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha63
VybavenoVybaveno
Podlaží3
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.