Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+1 • 45 m² bez realitkyNa Nivách, Praha - Michle

Na Nivách, Praha - Michle
Měsíční nájemné11 500 Kč

+ Poplatky za služby700 Kč
+ Vratná kauce12 200 Kč


dobry den, byt - ktery je ve skutecnosti vetsi, jak na fotkach, se nachazi ve velmi klidne ulici, v prijemne dochazkove vzdalenosti metra KACEROV (cca 350 m). Zastavky Pankrac nebo Chodov do 5 minut metrem. V centru, na Muzeu budete za 10min. Kousek od domu je pak office park Brumlovka (cca 700 m).

Celkova VYMERA bytu cini 45m2 a je situovan na SEVER (kuchyne s jidelnou - 16 m2) a JIH (loznice - 18 m2) ve zvysenem prizemi cinzovniho domu.

Byt je vhodny pro dlouhodobeho najemnika, ktery ma napady, jak si co zaridit. Primarne je zapotrebi aspon vymalovat, vymenit na podlaze lino/koberec a koupit lkuch. inku.

Pokud by se ale prohodila dispozice soucasne kuchyne a stavajiciho pokoje. Slo by o zajimave BYDLENI NA POHODLNE ADRESE!

Hledam jednotlivce, maximalne bezdetny par (NE spolubydleni, NE rodic + dite). Preferuji dlouhodoby pronajem NEKURAKOVI a zajemci bez domacich zvirat.

NENABIZIM dodatecnou SLEVU z nájmu, ten je pevne dany: 11.5oo,- + sluzby a energie. Pouze GARANTUJI jeji dostatecne dlouhe setrvani na zaklade domluveneho harmogramu a dolozenych nakladu (na zutulnení bytu), ve srovnani s cenou pronajmu ostatních rekonstruovanych bytu v dome. Obecne jde o 16tis./mes. - mohu dolozit (pripadne si zkuste orientacne spocitat vysku mesicni splatky hypoteky na 4mio).

K nastehovani v prubehu ledna 2020. V uvodu mi prosim o vas napiste zakladni info. Na pronajem nijak nespecham, spise hledam zajimaveho, tvurciho cloveka, kteremu by tato forma pronajmu treba i pomohla.

DIY project / longterm rental / comfy address

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu542289
Dispozice1+1
Dostupné od15. 1. 2020
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha45
VybavenoNevybaveno
Podlaží1
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.