Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 6+1, 6+kk, 7+1, 7+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 6+kk • 315 m² bez realitkyU Mlýna, Kobylnice - Kobylnice u Brna, Jihomoravský kraj

Rezervováno
U Mlýna, Kobylnice - Kobylnice u Brna, Jihomoravský kraj
Cena0 Kč


Nabízím k prodeji moderní nadstandartní novostavbu rodinného domu o velikosti 6+kk s užitnou plochou 315 m2, prostornou garáží až pro tři auta a venkovním bazénem a zahradou o velikosti 339 m2.

Dispozice domu: v 1.NP je zádveří, prostorná šatna, garáž, víceúčelová místnost s rozvody pro kuchyňskou linku. Možné vybudování domácího wellness, kanceláře, dílny atp. Dále se zde nachází místnost s technologií pro bazén a automatický závlahový systém zahrady, koupelna se sprchovým koutem a WC. Garáž disponuje sekčními vraty jak pro vjezd z ulice, tak i pro vjezd do zahrady.

Ve 2 NP je ložnice, 2 pokoje s vestavěnými skříněmi, pracovna, velký obývací pokoj s kuchyňským koutem s vestavěnými spotřebiči, koupelna s vanou a sprchovým koutem a samostatné WC. Z chodby a ložnice je možný vstup na terasu ze které je vstup na zahradu.

Zahrada disponuje bazénem o velikosti 6x3 m s automatickou filtrací, automatickým závlahovým systémem napojeným na retenční nádrž o velikosti 27 m3 resp. na vlastní studnu.

V celém domě je podlahové vytápění, v kuchyni automatická rekuperační jednotka. Ve 2NP jsou instalovány světlovody, které poskytují maximum denního světla. V obytných částech domu vinylová podlaha. Koupelny, WC, zádveří a na schodišti je keramická dlažba. Byly použity nadstandartní stavební materiály, osazena hliníková okna s izolačními trojskly...

Celý dům má kamerový a zabezpečovací systém ovládaný dálkově pomocí telefonu či tabletu. Je zde možnost napojení na centrální pult ochrany. Díky technologii chytrý dům je možné také na dálku ovládat teplotu topení, garážová vrata, osvětlení atp.

Cena k jednání

Prodej přímo od majitele, neplatíte provizi.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu542499
Dispozice6+kk
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná
Užitná plocha315
VybavenoNevybaveno
Podlaží2
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.