Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+kk • 88 m² bez realitkyWuchterlova, Praha - Dejvice

Wuchterlova, Praha - DejviceČástečně vybaveno
Cena9 980 000 Kč

Tato nemovitost již od 42 325 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Luxusní nový byt 3+kk s celkovou plochou 88 m2 s balkonem a sklepem v Praze 6 v rezidenční oblasti čtvrti Dejvice s mnoha ambasádami, v těsné blízkosti parků Stromovka a Letenské sady. Byt se nachází ve 2. podlaží rezidenčního domu s výtahem po rozsáhlé rekonstrukci v r. 2017. Byt má bezpečnostní dveře.

Výborná dostupnost do centra, na letiště a do mezinárodních škol. Metro Dejvicka 200 m, Hradčanska 400 m.

Komfortní městský funkcionalistický bytový dům byl postaven stavitelem Sukem roku 1932, v nejvyspělejším období historie české moderní architektury s důrazem na hodnotu použitých materiálů a uměleckořemeslné zpracování.

Osobní vlastnictví, lze financovat hypotékou.

Prohlidky jsou mozne od 10.01.2019.

Two bedrooms 1 ½ bath, 88 m² luxurious condominium in residential area of Prague 6, Dejvice. Dejvice is a prime location with embassies and parks such as famous Stromovka or popular Letenske sady. The condo is located on the 2nd floor of the residential building with an elevator. Excellent location with walking distance to metro stations Dejvicka (200m) and Hradcanska (400 m), international schools, restaurants, and other services.

The building, designed in a classical functionalist style by renowned architect Suk and built in 1932 represents the peak of the modern Czech architecture. The emphasis on the quality of used materials and craftsmanship highlights the uniqueness of this building that was completely renovated in 2017. The unit is available for visits from January 10, 2019.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu542573
Dispozice3+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha88
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.