Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 75 m² bez realitkyImrychova, Praha - Kamýk

Imrychova, Praha - KamýkČástečně vybaveno
Měsíční nájemné16 000 Kč

+ Poplatky za služby3 500 Kč
+ Vratná kauce25 000 Kč


K dlouhodobému pronájmu nabízím kompletně zrekontruovaný a částečně zařízený byt 2+1 (70 m2) se zasklenou lodžií (5 m2). Byt se nachází v 8.patře udržovaného panelového domu se dvěma výtahy v klidné lokalitě v Praze 4 - Kamýku.

Byt má 2 neprůchozí pokoje a vybavenou kuchyň (kuchyň.linka, sklokeramická varná deska, trouba, vestavná myčka, lednička s mrazákem, mikrovlnka) vč. skleněného stolu pro 4 osoby. V obývacím pokoji je k dispozici nábytková stěna a komoda. Ložnice je zařízená dvojlůžkem. Prostorná koupelna s rohovou vanou a polopříčkou oddělené WC. V předsíni jsou 10m dlouhé vestavěné skříně, které zajistí dostatečný úložný prostor celému bytu.

V okolí je veškerá občanská vybavenost vč. všech prodejen (Billa, Penny, Lidl, Kaufland, OBI a nechybí ani McDonald's) a benzinové pumpy. Zastávka MHD v docházkové vzdálenosti od bytu - spojení do 10min. na nejbližší stanici metra Kačerov nebo opačným směrem na tramvaj. Autem do centra 15min. Možnost parkování na hlídaném parkovišti, případně v nedalekých garážích nebo na ulici před domem. Byt je k dispozici ihned, popř. dle dohody. Ideální pro dlouhodobý pronájem. Preferuji nájemce bez domácích mazlíčků.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu542593
Dispozice2+1
Podlaží8
Typ budovyPanel
Plocha75
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.