Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 2+kk • 53 m² bez realitkyEdisonova, Praha - Petrovice

Rezervováno
Edisonova, Praha - PetroviceČástečně vybaveno
Cena4 200 000 Kč

Tato nemovitost již od 17 812 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím hezký a slunný byt 2+kk v 2. NP domu z roku 2009. Byt tvoří předsíň (7,7 m2), ložnice s orientací na východ (12,6 m2), obývací pokoj s kuchyňským koutem s orientací na jihovýchod (26,8 m2) a prostorná koupelna s WC (6,4 m2) – celková plocha bytu je tedy 53,5 m2. K bytu dále patří garážové stání a zděný sklep.

Byt se prodává částečně zařízený, tedy včetně kuchyňské linky, stěny obývacího pokoje, vestavěné skříně v předsíni, případně i dalšího vybavení dle dohody.

Měsíční náklady na byt (3 členná rodina) činí 3 tis. Kč.

Dům se nachází v klidné lokalitě v Praze - Petrovicích mezi rodinnými domky, má dva vchody, v menším objektu, kde se byt nachází, je celkem 8 bytů (3 u nás na patře). V domě je výtah, bezbariérový vstup, UPC, O2 a kamerový systém.

V domě se dále nachází místní úřad, knihovna, městská policie, kadeřnictví, kosmetický salon, restaurace Letem světem, soukromá školka a rodinné centrum.

V bezprostředním okolí domu jsou dětská hřiště, menší park a 4 tenisové kurty (2 v provozu celoročně). V širším okolí domu je Hostivařská přehrada a Hostivařský lesopark (5 min pěšky), golf Hostivař (5 min autem). Zastávka MHD (Morseova či Newtonova) je 4 minuty pěšky. Na nejbližší stanici metra Háje se dostanete za 5 minut autobusem.

Petrovice nabízejí velmi dobré sportovní vyžití a rovněž disponují dobrou občanskou vybaveností (poliklinika, školka, škola, gymnázium, večerka, noční autobus apod.).

Vhodné zejména pro mladé páry nebo jako investiční byt, my se stěhujeme do většího.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu542605
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 2. 2019
VlastnictvíOsobní
PENBA - Mimořádně úsporná
Užitná plocha53
VybavenoČástečně
Podlaží2
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.