Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+1 • 68 m² bez realitkyChabařovická, Praha - Kobylisy

Chabařovická, Praha - KobylisyČástečně vybaveno • Výtah
Cena4 999 000 Kč

Tato nemovitost již od 21 201 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodám družstevní byt 3+1 o 68m2 (vč, lodžie 4m2) v 1 patře, při menší rekonstrukci přebudovaný na 4+kk (3 neprůchozí pokoje), samostatné WC, koupelna se sprchovým koutem, umyvadlem a toaletou, předsíň ve tvaru H. Bytové jádro i příčky jsou panelové, žádný umakart či dřevotříska. Zkrátka poctivý 11 patrový zateplený panelový dům s moderním výtahem, v klidné části Kobylis je udržovaný, plastová okna s výhledem do zeleně. Okolí tvoří parky,i koupaliště, hřiště pro děti i dospělé, hřiště a nafukovací haly na plážový volejbal a tenis, 5 minut od Ďáblického háje. Svůj ohraničený tréninkový prostor mají též domácí mazlíčci. Parkování před domem-modrá zóna. Veškerá občanská vybavenost v docházkové vzdálenosti, stanice MHD tramvají, autobusů i metra Ládví C, 3-5 minut chůze. Soukromá mezinárodní školka, základní a střední škola Meridian rovněž cca 5 minut.http://meridianedu.cz/ Ideální pro cizince s dětmi.

Možné i jako investice s možností ponecháním stávajících nájemců.

Družstevní byt je financovatelný hypotékou a na jeho nákup se nevztahuje daň z pořízení, přičemž je v případě zájmu možnost převodu do osobního vlastnictví. Úspora cca 200 tisíc .

Hlavní znaky bytu - klid a relaxační zóny(parky), rychlá dostupnost do centra, téměř kompletní infrastruktura, parkování , mezinárodní škola pro děti

Realitky prosím NE

I sell beautiful environment in place 3 + 1, revised to 4 + kk (3 neprůchozí rooms), 2x WC. The house is maintained, weatherproof plastic windows, which look to the park. The house is green, parks, swimming pools, playgrounds for children and adults, the fenced playground with beach volleyball, for dogs, 10 minutes walk to the woods with Ďáblického astronomical observatory.....My Sídliště infrastructure are among the top

For lovers of purchases - 5 minutes to standards, 10 minutes to 5 minutes, the Starbucks in Letňany, Shopping Centre is the possibility of transport the Ládví metro bus and tram, about 10 minutes' walk, where the multiplex Ládví. With appropriate investment transfer of ownership - spring 2019.

Right in front of the school.

Meridian International school and nursery school about 300 m,

Realitky please NO

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu542642
Dispozice3+1
Podlaží1
Typ budovyPanel
VytápěníVzdálené
Užitná plocha68
VybavenoČástečně
VlastnictvíDružstevní
Stáří30 - 50 let

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Výtah

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.