Inzerát již není v nabídce

Prodej domu 6+kk • 280 m² bez realitky

Chrášťany u Benešova, Středočeský krajČástečně vybaveno • Balkón • Terasa

Cena8 990 000 Kč

Tato nemovitost již od 39 734 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou 5,84 %.


Rodinný dům postavený majitelem ve vysokém materiálovém a energetickém provedení na klidném místě v obci Chrášťany, 7 km od města Benešov. Novostavba je postavena na půdorysu původní usedlosti dle nejnovějších standardů.

Na jižně orientovaném pozemku o rozloze 1.831 m2 se nachází kromě domu s terasou i zrekonstruovaná stodola o velikosti 135 m2, garážové stání pro 2 vozidla a dílna o rozměrech 27 m2. Dům má vlastní studnu. Tepelnou pohodu v domě zajišťuje čerpadlo voda-vzduch, které umožňuje stabilní teplotu prostřednictvím podlahového vytápění v celém domě. Vytápění je regulováno pro jednotlivé místnosti. Náklady na bydlení pouze 2400,- měsíčně !

V přízemí se nachází vstupní hala se schodištěm, prostorný obývací pokoj s kuchyní a vstupem na terasu, 2x pokoj pro hosty, relaxační koupelna se saunou, toaleta a technická místnost.

V 1. patře jsou k dispozici 3 prostorné ložnice (každá s vlastní šatnou), 2 koupelny, 2 samostatné toalety a pracovna s přilehlým prostorem (šatna). Z toho 1 ložnice se šatnou, koupelnou a toaletou může být pod uzamčením a tvořit tak samostatnou jednotku.

EPS a EZS jsou instalovány a připraveny na případné připojení na PCO.

Dům je vybaven dle přiložených fotografií a připraven k nastěhování.

Lokalita poskytuje naprosto čistý vzduch, klid a těsný kontakt s přírodou Posázaví. Vzhledem ke skvělé dostupnosti do Benešova je k dispozici veškerá občanská vybavenost. Pro milovníky golfu se v blízkém okolí nachází Golf Resort Konopiště, milovníci koní mohou obdivovat krásy nedalekého Hřebčína Favory s Barokním statkem Benice. Státní zámek Konopiště je další z možných atraktivit tohoto kraje.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu542738
Dispozice6+kk
Plocha pozemku1 831
VlastnictvíOsobní
PENBB
Plocha280
VybavenoČástečně
Podlaží2
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Novostavba
Terasa

Bezrealitky Hypotéka

let

Tato nemovitost již od 39 734 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou 5,84 %.

V okolí nemovitosti najdete

Odebírejte novinky z realitního trhu

Tato stránka je chráněna technologií reCAPTCHA a platí Zásady ochrany osobních údajů a Smluvní podmínky společnosti Google