Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+1 • 82 m² bez realitkynáměstí Bořislavka, Praha - Dejvice

náměstí Bořislavka, Praha - DejviceČástečně vybaveno
Měsíční nájemné21 000 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč
+ Vratná kauce30 000 Kč


Nabízíme k pronájmu byt 3+1 o výměře 81,6 m2 po kompletní rekonstrukci v atraktivní lokalitě Praha 6 – Dejvice s výbornou dostupností do centra města. Byt je situován ve zvýšeném přízemí staršího cihlového domu. Plášť domu prošel revitalizací včetně zateplení. Okna v domě jsou plastová.

Byt disponuje prostornou předsíní, ze které se vstupuje samostatnými vstupy do ostatních místností. Kuchyň a obývací pokoj jsou dále vzájemně také propojeny. Výhodou je oddělená koupelna a WC. Orientace bytu je sever / jih.

Podlahové krytiny v pokojích jsou bukové parkety (ve dvou místnostech s kusovými koberci), v předsíni a v kuchyni je dlažba. Kuchyň je vybavena moderní kuchyňskou linkou včetně spotřebičů (sklokeramická varná deska, el. trouba, digestoř, myčka, mikrovlnná trouba, kombinovaná lednička). Koupelna je vybavena vanou se skleněnou zástěnou, umyvadlem a pračkou. Ostatní prostory jsou částečně zařízené nábytkem (skříně, komody, sedačka, dvoulůžko, botník,…). Vstupní dveře do bytu jsou opatřeny bezpečnostním rozvorovým zámkem. Na oknech jsou instalovány žaluzie.

Byt je vytápěný radiátory ústředního topení. Dům má samostatnou plynovou kotelnu. Samostatná plynová kotelna spolu se zateplením domu přispívá k výrazné úspoře energie. Z důvodu nedostupnosti štítku budovy je nicméně energetická náročnost budovy uváděna jako G-mimořádně nehospodárná.

Byt je vzdálený pouze několik minut chůze od stanice metra Bořislavka, tramvajové či autobusové zastávky. V okolí je veškerá občanská vybavenost, škola, školka, dětské hřiště, lékařské středisko, obchody, restaurace. V současné době probíhá nedaleko výstavba obchodně administrativního centra Bořislavka, po jehož dokončení se v okolí nemovitosti významně zvýší podíl občanské vybavenosti.

K zálohám na služby je třeba připočíst náklady na elektrickou energii (bude převedeno přímo na nájemce).

Pronájem k dispozici ihned.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu542816
Dispozice3+1
Podlaží1
Typ budovyCihla
Plocha82
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBG

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.