Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 104 m² bez realitkynáměstí Přátelství, Praha - Hostivař

náměstí Přátelství, Praha - HostivařČástečně vybaveno
Měsíční nájemné19 000 Kč

+ Poplatky za služby5 490 Kč
+ Vratná kauce19 000 Kč


Nabízím k dlouhodobému pronájmu krásný rohový částečně zařízený byt 3kk po renovaci, s kuchyňskou linkou a šatními skříněmi a osvětlením – ihned k nastěhováni. Byt se nachází v 5.patre novostavby (kolaudace 2009) na adrese náměstí Přátelství, Praha 10, Hostivař. Byt o celkové ploše 82,4 m2 (plus dvě velké rohové lodžie o velikosti 22 m2 + parkovací místo v podzemní garáži).

Obývací pokoj (30,39 m2) je vybaven elegantní kuchyňskou linkou a výstupem na rohovou lodžii (orientace na východ a sever). Samostatná toaleta (1,69 m2) s umyvadlem stejně jako samostatná koupelna (6,66 m2) jsou přístupné z prostorné vstupní chodby. Po domluvě je možné dovybavit dalším nábytkem.

Obě ložnice (16m2 + 15 m2) mají přístup na větší rohovou lodžií. Parkovací stání se nachází v 1PP domu v zabezpečené podzemní garáži. Kamerový systém je instalován v celém objektu (společné prostory, garáže).

Veškerá občanská vybavenost je k dispozici v docházkové vzdálenosti od domu (obchody, restaurace, obchod s potravinami primo v domě atd.).

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu542858
Dispozice3+kk
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
Plocha104
VybavenoČástečně
Podlaží5
Typ budovyNízkoenergetická

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Terasa

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.