Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+kk • 74 m² bez realitkyNovodvorská, Praha - Braník

Rezervováno
Novodvorská, Praha - Braník
Cena4 350 000 Kč

Tato nemovitost již od 18 448 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme na prodej byt ve 4 patře v ulici Novodvorská. Tento byt je zrekonstruován z původního 3+1 na 2+kk, ale jednoduchou úpravou z něj může být znovu 3+1 nebo 3+kk, záleží pouze na novém majiteli.

Z chodby je vchod do ložnice, na toaletu, do koupelny a velkými posuvnými dveřmi do obývacího pokoje s kuchyní.

Původní dvě ložnice jsou spojené v jednu větší místnost, ale zůstaly zachovány dvoje dveře z chodby, tudíž je možné pokoj předělit, ať už stěnou nebo jen nábytkem. Pokoj je prostorný, světlý.

Kuchyně s obývacím pokojem je také spojena, částečné rozdělení zde poskytuje vyzděná nízká příčka – bar. I zde je možné místnosti předělit a do kuchyně vstupovat přes obývací pokoj. Původně byla kuchyně přístupná také přes koupelnu, ale to bylo rekonstrukcí zrušeno.

Byt je po celkové rekonstrukci, z původního bytu zbyly jen obvodové zdi, jádro je zděné, toaleta je samostatná a koupelna obsahuje rohovou vanu Ravak Rosa. Koupelna i toaleta jsou laděné do příjemné modré barvy.

K bytu patří velký balkon, který je přístupný z obývacího pokoje. Z balkonu je pěkný výhled. Za domem není další dům, tudíž nic nebrání výhledu. V blízkosti je nákupní centrum Novodvorská, zastávka MHD, lékařské středisko. Byt je v klidném domě, který je nově zateplený a v nedávné době byl rekonstruován výtah.

Prohlídka bytu je možná po domluvě, více informací na telefonu.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu542887
Dispozice3+kk
Podlaží4
Typ budovyPanel
Plocha74
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.