Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 2+kk • 45 m² bez realitkyVodní, Opava - Opava-Předměstí, Moravskoslezský kraj

Rezervováno
Vodní, Opava - Opava-Předměstí, Moravskoslezský krajVybaveno
Měsíční nájemné6 000 Kč

+ Poplatky za služby2 000 Kč
+ Vratná kauce6 000 Kč


Pronajmu slunný byt na ulici Vodní v cihlovém domě. Klidná lokalita, přesto blízko centra, parkování před domem. Okna jsou s výhledem na zahradu. Prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem, samostatná ložnice .K bytu je možno užívat zahradu. K bytu náleží prostorný sklep. O úklid společných prostorse stará úklidová firma. Topení vlastní plynový kotel, Spotřeba energií se vyúčtuje dle naměřených hodnot. Byt je vybavený, připravený k užívání. Preferuji dlohodobý pronájem.

I rent an apartment on the street Vodní in a brick house. Quiet location, close to the center, parking in front of the house. The garden can be used for the apartment. The apartment includes a spacious cellar. The house cleaning service is provided by the cleaning company. Heating gas boiler, Energy consumption is charged according to the measured values. The apartment is equipped, ready to use. I prefer a long-term lease.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu542913
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 1. 2019
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha45
VybavenoVybaveno
Podlaží1
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.