Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu 1+1 • 254 m² bez realitkyKrňany - Teletín, Středočeský kraj

Krňany - Teletín, Středočeský kraj
Cena790 000 Kč

Tato nemovitost již od 3 350 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme k prodeji kamenný dům postavený kolem roku 1890 v malebné obci Teletín, jejíž historie se datuje již od 14. století.

Dům je žulový, vstupuje se do něj dřevěným zádveřím. Přízemí tvoří jedna místnost, další prostory jsou vhodné k vybudování koupelny a kuchyně. Plocha domu je 50 m2.

Celý dům je určen k rekonstrukci. Dům leží na pozemku o výměře 254 m2, který je celý stavební parcela a umožňuje tedy případné rozšíření domu. Základy jsou ve skvělém stavu a v současné době proběhlo podbetonování větší části. Celý dům je zcela suchý a kompletně podsklepený.

Na pozemku se nachází ještě malé stavení, původně stodůlka, která byla přestavěna na garáž, vhodná také k přestavbě např. na letní kuchyň nebo domeček pro hosty.

Dům leží v nádherné lokalitě, v blízkosti známé vyhlídky Máj, jedné z nejkrásnějších v České republice. Kousek od vsi se nachází také vodní nádrž Slapy.

V těsné blízkosti domu se nachází zastávka autobusové linky do zastávky Štěchovice/Praha. Dojezd do Prahy 45 min autem přes Zbraslav či Jílové.

Dojezd do Benešova 25 min .

U domu je malý septik o velikosti cca 1,5 m3. Není napojený na stavbu a určitě je třeba rekonstrukce odpadu a nové napojení vody.

Voda je z vlastnich zdroju, studna která je třeba prohloubit vrtem. V obci se nenachází vodovod ani kanalizace, ale je v plánu.

Objekt je vhodný i k trvalému bydlení. Sousedka peče kazdou sobotu skvělý kváskový chleba.

Rádi vám po telefonu sdělíme více informací, odpovíme na vaše dotazy a domluvíme se na prohlídce, kterou doporučujeme.

O cene se da jednat.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu542994
Dispozice1+1
Podlaží2
Typ budovyOstatní
RizikaPrověřit »
Užitná plocha254
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.