Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 4+kk bez realitkyPlavínová, Říčany - Říčany-Radošovice, Středočeský kraj

Určeno ke spolubydlení
Plavínová, Říčany - Říčany-Radošovice, Středočeský krajVybaveno
Měsíční nájemné5 500 Kč


Nabízený pokoj má plochu 10m2 a je orientován na jih-jihozápad. Byt je zařízený, je to novostavba (podzim 2018), v pokoji je jednolůžková postel šířky 90cm. Pokoj je ve 2.NP, kuchyň s obývacím pokojem (45m2) je ve 3.NP. V bytě jsou 2 koupelny s toaletami. Byt je komplet vybaven. Celková plocha všech pro vás přístupných místností je 82m2 ( k tomu navíc terasa 15m2). Horní patro je sdíleno s dalšími dvěma osobami. Parkovací stání jsou před bytem.

V pracovních dnech jezdí MHD každou hodinu k vlakovému nádraží (zdarma po městě Říčany) ... vzdálenost na autobusovou zastávku je 1 minuta pěšky.

Nebo je možné jet autobusem z ulice Černokostelecká ... vzdálenost 10 min pěšky.

Offered room has an area of 10 square meters and is oriented to the south-southwest. The apartment is furnished, it is a new building (autumn 2018), the room has a single bed 90cm wide. Room is on the 2nd floor, kitchen with living room (45m2) is on the 3rd floor. There are 2 bathrooms with toilets. The apartment is fully equipped. The total area of all rooms accessible to you is 82m2 (plus a 15m2 terrace). The upper floor is shared with two other people. Parking spaces are in front of the apartment.

On weekdays, public transport runs every hour to the train station (free of charge in Říčany) ... the distance to the bus stop is 1 minute walk.

Or it is possible to take a bus from Cernokostelecka ... distance 10 min on foot.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu543046
VybavenoVybaveno
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná
Dispozice4+kk
Dostupné od1. 9. 2019
Podlaží2
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.