Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 86 m² bez realitkyHrnčířská, Jesenice - Zdiměřice u Prahy, Středočeský kraj

Hrnčířská, Jesenice - Zdiměřice u Prahy, Středočeský krajVybaveno
Měsíční nájemné18 000 Kč

+ Poplatky za služby4 000 Kč
+ Vratná kauce44 000 Kč


nabízím pronájem luxusního zděného bytu byt 3+kk, 60 m2 + 26 m2 terasa a lodžie. Byt v druhém patře s výtahem , společný sklep. Kuchyně vybavená sklo keramickou deskou , mikrovlnou troubou a myčkou nádobí, vestavěná lednice s mrazákem. V koupelně je vana, umyvadlo, samostatné wc a přípojka na pračku. Byt je vytápěn plynem. Byt je vybaven manželskou postelí a gaučem .

Vestavěné skříně v chodbě, v ložnici a v dětském pokoji.

Vytápění centrálním kotlem v domě - v zimě jsou minimální náklady a potřeba topit, jelikož celý projektovaný dům je zateplen včetně podlah s polystyrenem apod. En. Náročnost A... Byt se nachází v uzavřeném komplexu s velkou společnou zahradou, dětským koutkem, na pozemku jsou parkovací stání, z nichž dvě jsou rezervované k tomuto bytu - automobily jsou pod 24h sledováním kamerami - nulové poškození, nulové krádeže v okolí. Klidná a žádaná lokalita s nádherným výhledem do zeleně, v těsné blízkosti Průhonického parku. V dosahu je kompletní občanská vybavenost - MŠ, ZŠ, obchody, služby, lékař, lékárna, v okolí cyklostezky a sportovní vyžití. Výborná dostupnost - MHD na metro Opatov 10 minut. Nízké měsíční poplatky (počítány na 2osoby) - součástí poplatků je Elektřina, voda, teplá voda, topení , úklid spol. prostor 

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu543069
Dispozice3+kk
Dostupné od10. 1. 2019
VlastnictvíOsobní
PENBA
Plocha86
VybavenoVybaveno
Podlaží2
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Terasa

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.